Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Griaustinis Miunchene: trenerį atleidęs „Bayern“ keičia jį kitu vokiečiu

Miuncheno „Bayern“ klubas šokiravo savo sirgalius dviem skambiomis naujienomis vėlų ketvirtadienio vakarą. Daugkartiniai Vokietijos čempionai atleido vyriausiąjį trenerį Julianą Nagelsmanną ir keičia jį kitu vokiečiu.

Žurnalistas Fabrizio Romano, vokiečių dienraštis „Bild“ ir kiti šaltiniai trimituoja, jog J.Nagelsmanną prie bavarų vairo pakeis Thomasas Tuchelis.

35-erių J.Nagelsmannas prie „Bayern“ vairo stojo 2021 m. vasarą ir praėjusiais metais laimėjo Vokietijos Bundeslygą, bet UEFA Čempionų lygoje „Bayern“ ketvirtfinalyje iškrito prieš „Villarreal“.

Šiame sezone bavarai vėl kaunasi dėl Vokietijos čempionų trofėjaus, nors kol kas su 52 taškais atsilieka nuo 53 taškus turinčios Dortmundo „Borussia“.

UEFA Čempionų lygoje Miuncheno klubas šį sezoną žaidė nepriekaištingai – laimėjo visus šešis grupių etapo mačus, tarp jų ir du prieš „Barcelona“, o aštuntfinalyje įtikinamai įveikė „Paris Saint-Germain“. Ketvirtfinalyje bavarų laukia akistata su „Manchester City“.

Paskutinėse rungtynėse prieš atleidimą J.Nagelsmanno treniruotas „Bayern“ 1:2 nusileido Lėverkuzeno „Bayer“. Šiuo metu komanda nerungtyniauja dėl rinktinių pertraukos ir į kovas sugrįš balandžio 1-ąją kertiniame mūšyje su Dortmundo klubu.

„Scanpix“ nuotr./Julianas Nagelsmannas
„Scanpix“ nuotr./Julianas Nagelsmannas

J.Nagelsmanną keičiantis Th.Tuchelis šio sezono pradžioje neteko darbo Londono „Chelsea“ klube. Anksčiau 49-erių specialistas treniravo „Augsburg“, „Mainz“, „Borussia“ ir PSG klubus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas