Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grubi „Riterių“ vartininko klaida leido „Bangai“ išplėšti lygiąsias

Vilniaus „Riteriai“ buvo arti vos antrosios pergalės šiame sezone, tačiau šansą iškovoti tris taškus iš savo komandos atėmė nedovanotinai klydęs vartininkas Tadas Simaitis. Apmaudų įvartį praleidę vilniečiai iš Gargždų parsiveš tik tašką – su „Banga“ jie sužaidė lygiosiomis 1:1.
Renato Matosas
Renato Matosas / Jurgitos Riekašienės, fkbanga.lt nuotr.

Slogiai sezoną pradėję ir per pirmąjį ratą tik 4 taškus surinkę Mindaugo Čepo auklėtiniai pirmajame kėlinyje bent kelis sykius liūdino ar bent jau gąsdino Gargždų futbolo aistruolius.

Pirmasis įvartis krito 19-ąją minutę, kai Michaelas Thuique paleido bombą iš baudos aikštelės prieigų, o 32-ąją minutę rezultatas galėjo ir padvigubėti „Riterių“ naudai.

Visgi už Deivido Padaigio žaidimą ranka skirto baudinio į „Bangos“ vartus nerealizavo Donatas Kazlauskas – kamuolį atrėmė įspūdingą šuolį atlikęs gargždiškių vartininkas Ignas Driomovas.

Šeimininkai ilgą laiką nesėkmingai bandė lyginti rezultatą, kol gavo dovanėlę iš varžovų vartų sargo – perdavimą atlikti pabandęs T.Simaitis tiesiog atidavė kamuolį Renato Matosui, kuriam teliko įmušti kamuolį į tuščius vartus.

Toliau prognozes neigianti „Banga“ po šešerių rungtynių yra surinkusi 8 taškus ir rikiuojasi ketvirta. „Riteriai“ su 5 taškais užima penktąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai