Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į nokdauną „Žalgirį“ pasiuntęs P.Otele džiūgavo: tokiose rungtynėse jis dar nebuvo žaidęs

„Kauno Žalgirio“ komanda šeštojo A lygos turo rungtynėse išvykoje išgyveno įspūdingą trilerį ir rezultatu 3:2 palaužė Vilniaus „Žalgirio“ komandą. Pergalingą įvartį kauniečiai įmušė 88-ąją susitikimo minutę, kai pasižymėjo aikštėje po keitimo antrame kėlinyje pasirodęs Philipas Otele.
Philipas Otele
Philipas Otele / nuotr. Sauliaus Čirbos

Kiek anksčiau rungtynės fantastiškos progos neišnaudojęs legionierius lemiamu metu neklydo ir iškovojo nuo 2017-ųjų metų vasaros lauktą pergalę prieš Vilniaus „Žalgirio“ klubą.

VIDEO: 6 turo santrauka: „Žalgiris“ – „Kauno Žalgiris“ (2020-06-24)

„Tai yra vienos iš neįtikėčiausių rungtynių, kuriose man yra tekę žaisti. Turiu pasakyti, kad dėl šios pergalės komanda labai sunkiai kovojo. Mes nepasidavėme. Žinoma, yra sunku pirmauti 2:0 ir tada praleisti du įvarčius, bet mes nepraradome vilties. Kai rezultatas buvo 2:2 ir jie pramušė baudinį, visa komanda tikėjo, kad turėsime dar vieną progą, o kai ta proga pasitaikė, aš ja pasinaudojau. Tai buvo puikus komandinis pasirodymas. Visi esame labai laimingi“, – po rungtynių Žalgiris.lt pasakojo 21-erių metų puolėjas.

Praėjusio sezono viduryje prie komandos prisijungusiam futbolininkui tai buvo tik pirmasis įvartis A lygoje, todėl yra be galo malonus ir svarbus.

„Taip pat noriu padėkoti Dievui už savo pirmąjį įvartį A lygoje. Ačiū, esu labai laimingas. Man tai reiškia labai daug. Turėjau sunkių momentų, bet treneris ir komandos draugai manimi visada tikėjo. Savimi tikėjau ir pats. Noriu jiems visiems padėkoti“, – džiūgavo afrikietis.

Po pergalės „Kauno Žalgiris“ pavijo Vilniaus komandą ir šiuo metu dalinasi 2-3 vietomis. Sekmadienį kauniečiai namuose priims Marijampolės „Sūduvos“ komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai