Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į pirmąją treniruotę Klaipėdos „Atlantas“ susirinko gerokai pasikeitęs

Klaipėdos „Atlantas“ surengė pirmąją treniruotę, vykusią gausiai sniegu nuklotoje dirbtinės dangos aikštėje.
Klaipėdos „Atlantas“
Klaipėdos „Atlantas“ / atlantas.lt inf.

Vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija ir nepasikeitęs jo asistentų štabas – Sergejus Savčenkovas, Vladimiras Tunkinas, Rimantas Žvingilas ir Antonas Savčenkovas buvo įsitikinę, jog įžanginei treniruotei sniegas – ne kliūtis.

Į pirmąsias 2016-ųjų pratybas susirinko tik dalis futbolininkų. Nutarta sutarčių nepratęsti ir atsisveikinti su dešimčia futbolininkų: Mindaugu Malinausku, Robertu Vėževičiumi, Dominyku Galkevičiumi, Simonu Urbiu, Artūru Skuratovičiumi, Aurimu Jurgelevičiumi, Juliumi Kasparavičiumi, Luku Baranausku, Gerardu Žukausku ir Roku Petriku.

Tarp komandoje likusių žaidėjų – nemažas būrys naujokų, ne tik iš kitų Lietuvos komandų, bet ir Rusijos bei Ukrainos. Tarp naujų žaidėjų ir „Atlanto“ gerbėjams gerai pažįstami veidai – 2013 metų rezultatyviausias uostamiesčio vienuolikės futbolininkas Evaldas Razulis bei praėjusį sezoną Lenkijoje rungtyniavęs Donatas Kazlauskas. 

Į treniruotes buvo kviestas pernai Klaipėdos „Granite“ žaidęs Marius Papšys, tačiau saugas šiomis dienomis žada išvykti į Bulgariją. Nežinia, ar K.Sarsanija belauks sugrįžtančio saugo. 

Pirmoji treniruočių stovykla uostamiestyje vyks iki sausio 20-osios.

VIDEO: „Atlantas“ pradėjo pasiruošimą

Penktadienį 13 val. „Atlantas“ žais pirmąsias kontrolines rungtynes – su latvių „Ventspils“ klubu.

19 d. Marijampolėje klaipėdiečiai išmėgins jėgas su Lenkijos aukščiausiojoje lygoje kovojančia Lenčno „Gornik“ vienuolike.

Sausio 24-ąją „Atlantas“ išskris į Kipre dvi savaites truksiančią treniruočių stovyklą. Jos metu žadama sužaisti ketverias kontrolines rungtynes – sausio 26 ir 29 d. su lenkų aukščiausiosios lygos klubais – Kielcų „Korona“ ir Chožuvo „Ruch“, vasario 2-ąją – su Rumunijos Klužo CFR vienuolike, vasario 6 d. su Jekaterinburgo „Ural“ futbolininkais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas