Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Vilnių atvykęs „Ferencvaros“ strategas kratėsi favorito etiketės

Trečiadienio popietę Budapešto „Ferencvaros“ atskrido į Vilnių, kur jau ketvirtadienio vakarą žais pirmąsias UEFA Konferencijų lygos lemiamo atrankos etapo rungtynes su A lygos čempione „Žalgirio“ komanda.
Csaba Mate
Csaba Mate / „Ferencvaros“ nuotr.

Prieš mačą mintimis dalijęsis vengrų ekipos strategas Csaba Mate užsiminė, kad lengvo pasivaikščiojimo LFF stadione tikrai nesitiki.

„Mums prognozuoja sėkmę, bet aš noriu dėl to visus įspėti. Abiems komandoms tai bus labai svarbios rungtynės ir neabejoju, kad laukia ypač atkaklus mūšis. „Žalgiris“ padarys viską, kad žengtų toliau. Manau, kad matysime dviejų panašaus pajėgumo komandų akistatą“, – kalbėjo vengras.

Stratego nuomone, „Žalgirio“ kapituliacija prieš Švedijos čempionę Geteborgo „Hacken“ ir bendras rezultatas 1:8 neatspindi tikrosios realybės.

„Jie privalėjo rizikuoti Švedijoje, nes pirmąsias rungtynes pralaimėjo 1:3. Taigi iš atsakomųjų rungtynių negalime spręsti visai nieko“, – tikino „Ferencvaros“ treneris.

Jis taipogi neslėpė, kad džiaugiasi, jog vilniečiams šiame mače nepadės pagrindinis atakų lyderis Mathiasas Oyewusi. Nigerietis Švedijoje gavo dvi geltonas korteles, buvo išvarytas iš aikštės ir dabar yra diskvalifikuotas.

„Jis yra rezultatyviausias komandos žaidėjas, puikus, greitas puolėjas. Džiaugiamės, kad jis negalės žaisti. Jeigu rimtai, visi žinome, kad atranka susideda iš dviejų mačų, o antrosiose jis žaisti jau galės“, – pažymėjo Cs.Mate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas