Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ir vėl – viltis: „Man Utd“ triumfavo panaikinęs dviejų įvarčių deficitą

Antroji Kalėdų diena Anglijos „Premier' lygoje baigėsi dramatiška „Manchester United“ futbolininkų pergale. Eriko Ten Hago auklėtiniai savo aikštėje privalėjo naikinti dviejų įvarčių deficitą, bet galiausiai 3:2 pranoko įspūdingai šį sezoną pradėjusius Birmingemo „Aston Villa“ futbolininkus.
Alejandro Garnacho
Alejandro Garnacho / „Scanpix“ nuotr.

Po pirmojo kėlinio viduryje Johno McGinno ir Leanderio Dendonckerio įmuštų įvarčių svečiai pirmavo 2:0 ir šį rezultatą išsinešė į pertrauką, tačiau antroje mačo pusėje viskas apsivertė aukštyn kojomis.

Jaunasis argentinietis Alejandro Garnacho dviem taikliais smūgiais rezultatą išlygino, o galiausiai 82-ąją minutę danas Rasmusas Hojlundas įmušė ir trečią įvartį bei „Man Utd“ iškovojo dramatišką pergalę.

„Man Utd“ po pergalės pakilo į šeštąją poziciją ir nuo titulą ginančios kitos miesto komandos „Man City“ atsilieka tik trimis taškais. Tiesa, „miestiečiai“ yra sužaidę rungtynėmis mažiau.

„Raudonieji velniai“ laimėjo po trijų mačų be pergalės atkarpos.

Puikiai sezoną pradėjęs Birmingemo klubas liko trečias. Prieš šią nesėkmę Mančesteryje visuose frontuose Unai Emery komanda buvo nepralaimėjusi dešimt dvikovų iš eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas