Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškilo grėsmė, kad „Barca“ sezoną pratęs be ryškiausios žvaigždės: L.Messi patyrė traumą

„Barcelona“ jau po 9 dienų žais pirmąsias atnaujino Ispanijos čempionato rungtynes, tačiau jose katalonams greičiausiai trūks ryškiausios žvaigždės Lionelio Messi.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

Ispanijos televizija TV3 pranešė, kad argentinietis antradienį treniruotėje pajuto aštrų dešinės kojos skausmą, o iš karto po pratybų jam buvo atliktas magnetinio rezonanso testas.

Teigiama, kad L.Messi greičiausiai patyrė menką raumens įplyšimą. Jeigu pasitvirtins ši prognozė, puolėjas turės gydytis mažiausiai 10 dienų ir tikriausiai praleis pirmąsias „Barca“ rungtynes, kurias ji išvykoje žais su „Mallorca“.

Įdomu tai, kad L.Messi trečiadienį praleidus komandos treniruotę, ekipos atstovai pranešė, jog šis sprendimas buvo padarytas siekiant apsaugoti maudžiančią argentiniečio blauzdą. Vis dėlto vėliau paaiškėjo, kad problema yra kiek rimtesnė.

L.Messi 2019-2020 m. sezone tai nėra pirmoji trauma – dėl šlaunies traumos jis nežaidė beveik du mėnesius, tačiau net ir praleidęs penkis „La Liga“ susitikimus yra rezultatyviausias čempionato žaidėjas – per 22 mačus jis pelnė 19 įvarčių.

„Barca“ su 58 taškais pirmauja turnyre, tačiau įkandin jai seka Madrido „Real“, turintis vos 2 taškais mažiau. Iki čempionato pabaigos komandos birželio ir liepos mėnesį sužais po 11 rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?