Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingai po 11 mėnesių sugrįžęs puolėjas nustebino net ir Z.Zidane'ą

Zinedine'as Zidane'as galėjo pasidžiaugti savo sprendimu ketvirtadienio vakarą, kai į aikštę antrajame kėlinyje metė 11 mėnesių traumą besigydžiusį Marco Asensio. Pastarasis jau pirmuoju prisilietimu prie kamuolio sukūrė šedevrą.
Marco Asensio
Marco Asensio / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

24-rių M.Asensio prireikė vos 31 sekundės aikštėje, kad gražiu smūgiu vienu lietimu nukreiptų kamuolį į „Valencia“ ekipos vartų tinklą.

„Tai reiškia labai daug, o labiausiai – jam pačiam, – kalbėjo Z.Zidane'as spaudos konferencijoje po rungtynių, kurias „Real“ laimėjo 3:0. – Esame laimingi, kad Marco vėl aikštėje, esame laimingi, kad jis grįžo po 11 mėnesių.

Matyti, kaip jis muša puikų įvartį pirmu prisilietimu... Jis buvo labai laimingas. Marco turi įgūdžių tokiems dalykams.“

Matyti, kaip jis muša puikų įvartį pirmu prisilietimu...

2019-ųjų liepą M.Asensio patyrė sunkią kelio traumą per „Champions Cup“ turnyro rungtynes su Londono „Arsenal“.

„Labai laukiau, kada galėsiu sugrįžti, – sakė M.Asensio. – Jaučiau daug skirtingų emocijų ir pasitenkinimą. Už viso to slypi daug sunkaus darbo. Svarbiausia, kad vėl jaučiuosi puikiai, o komanda laimėjo. Dabar galėsiu užbaigti sezoną aikštėje.“

Madrido klubas „La Liga“ turnyro lentelėje vis dar dviem taškais atsilieka nuo lyderės „Barcelona“ ekipos. Iki čempionato pabaigos dar liko devyni turai.

„Žiūrime į tai, kas priklauso nuo mūsų, – kalbėjo Z.Zidane'as, paklaustas, ar tikisi, kad „Barca“ praras taškus rungtynėse su „Sevilla“ penktadienį. – Žinome situaciją. Žiūrėsiu šias rungtynes, tačiau nemanau, kad „Barca“ išmėtys taškų. Pamenu tą vienintelį lygos titulą, kurį laimėjau kaip treneris (2017-siais – aut. past.). Tada viskas nusitęsė iki paskutinių rungtynių Malagoje.“

Sužavėtas Z.Zidane'as buvo ir Karimo Benzema įvarčiu pačioje rungtynių pabaigoje.

„Tai buvo tikras golazo. Jis neįtikėtinas, kaip ir visa komanda. Nebuvo lengva taip smūgiuoti kaire koja, tai labai sudėtingas judesys“, – puolėją gyrė treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai