Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingos „Man City“ pergalės atgarsiai: pokalbis rūbinėje, pranašystė ir (ne)pavykęs smūgis

„Manchester City“ futbolininkai pirmosiose Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse atsitiesė po nesėkmingo pirmo kėlinio ir išvykoje 2:1 įveikė „Paris Saint-Germain“ ekipą. Po finalinio teisėjo švilpuko pergalingo įvarčio autorius pasakojo apie nepavykusį smūgį ir komandos draugo pranašystę, o kapitonas – apie pokalbį rūbinėje per pertrauką.

Marquinhosas 15-ąją minutę buvo išvedęs į priekį PSG komandą, kuri pirmajame kėlinyje žaidė užtikrinčiau, bet antrasis kėlinys jau priklausė svečiams iš Mančesterio.

Kevinas De Bruyne 64-ąją minutę atlikdamas perdavimą pelnė netikėtą įvartį, o 71-ąją minutę Riyadas Mahrezas pataikė į plyšį gyvatvorėje ir išplėšė pergalę „miestiečiams“.

Tad kas buvo kalbama „miestiečių“ rūbinėje per pertrauką?

Su „BT Sport“ bendravęs K.De Bruyne sakė: „Kalbėjomės, kad reikia daugiau žaisti su kamuoliu. Pirmajame kėlinyje perskubėjome, per daug bandėme dairytis į priekį ir tai darėme chaotiškai. Ne tokia mes komanda esame.

Antroje pusėje bandėme kantriau ieškoti laisvesnių erdvių. Varžovų komanda yra labai gera. Tačiau mūsų padarytas progresas buvo puikus.“

Apie savo kuriozišką perdavimą, virtusį įvarčiu, kalbėjęs belgas akcentavo, jog toks smūgis yra itin sunkus vartininkui.

„Kamuolys skriejo tobulai. Labai sunku vartininkui tokioje situacijoje, nes jis tikisi, kad kažkas dar palies kamuolį“, – epizodą analizavo „Man City“ lyderis.

Antrojo įvarčio autorius R.Mahrezas pripažino, kad jo baudos smūgis, po kurio kamuolys suspurdėjo tinkle, nepavyko.

„Aš norėjau perkelti per gyvatvorę, jei atvirai, tačiau nepataikiau. Kamuolys sėkmingai praskriejo pro tarpelį tarp dviejų žaidėjų ir krito įvartis. Buvau labai laimingas, žinojau, kad mes galime čia laimėti, rezultatas 2:1 komandai yra nuostabus“, – sakė R.Mahrezas.

Alžyrietis atskleidė, kad komandos draugas Benjaminas Mendy dieną prieš susitikimą išpranašavo šį įvartį.

„Viskas dėl Beno. Jis paprašė Dievo, o Dievas man atnešė įvartį“, – džiūgavo R.Mahrezas.

Beje, K.De Bruyne užleido smūgį komandos draugui, nes šis labai pasitikėjo savo jėgomis.

„Jis manęs paprašė smūgiuoti, atsakiau: „Taip, jei tik tiki savimi“. Jis įmušė. Kas aš toks, kad dar kažką pridurčiau?“ – šypsojosi K.De Bruyne.

Treneris Pepas Guardiola tikino, kad darbas dar nėra padarytas prieš atsakomąją dvikovą Mančesteryje kitą savaitę.

„Kitos rungtynės bus visiškai kitokios, nes Mauricio Pochettino išmoks šią pamoką ir pamatys rungtynes kitu kampu. Mes taip pat kažką pakeisime, kad būtume agresyvesni. Dabar laikas pailsėti. Buvau laimingas rūbinėje po rungtynių, nes žaidėjai atrodė ramūs. Jokio džiaugsmo, tik ramybė, nes žinome, kad atsakomajame mače gali nutikti bet kas“, – svarstė P.Guardiola.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento