Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Istorinius įvarčius mušęs M.Antonio užkėlė „West Ham“ į „Premier“ lygos viršūnę

Du įvarčius įmušęs jamaikietis Michailas Antonio tapo rezultatyviausiu visų laikų Londono „West Ham“ klubo futbolininku „Premier“ lygos eroje, o antrą sykį laimėję „plaktukai“ pakilo į pirmą vietą Anglijoje.
Michailas Antonio
Michailas Antonio / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Davido Moyeso auklėtiniai į priekį išsiveržė 26 minutę, kai po Saido Benrahmos perdavimo iš krašto įmušė Pablo Fornalsas.

Vis dėlto blogiausias epizodas varžovams – „Leicester“ futbolininkams – nutiko 40 minutę. Po vaizdo peržiūros teisėjas pamatė skausmingą Ayoze Perezo pražangą ir parodė ispanui raudoną kortelę. Svečiai liko be vieno žaidėjo.

Ir tai dar buvo ne visos „Liecester“ nelaimės. Prasidėjus antrajam kėliniui turkas Caglaras Soyuncu tiesiog perdavė kamuolį varžovui M.Antonio, šis – toliau S.Benrahmai ir 2:0.

Dominavusiam „West Ham“ klubui nedidelis pavojus išsaugoti pergalę buvo iškilęs 70 minutę, kai Youri Tielemansas sušvelnino rezultatą 1:2.

Bet M.Antonio turėjo kitokių planų. Galingo sudėjimo puolėjas įmušė dublį (80 ir 84 min.), o „West Ham“ galiausiai sutriuškino „Leicester“ – 4:1 (1:0).

Su 49 įvarčiais M.Antonio tapo rezultatyviausiu „West Ham“ žaidėju „Premier“ lygos eroje, aplenkdamas legendinį Paulo Di Canio (47 įvarčiai).

Antrą sykį laimėję „plaktukai“ dėl geriausio įvarčių santykio pakilo į pirmą vietą Anglijos čempionate. Taškų po dviejų turų dar neprarado ir Londono „Chelsea“, „Liverpool“, „Brighton“ bei Londono „Tottenham“ klubai.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito