Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Italijos karūną pametusią „Juventus“ nuo antausio išgelbėjo C.Ronaldo

Italijos čempionų titulą praradęs Turino „Juventus“ klubas siekia bilieto į kitų metų UEFA Čempionų lygą, bet ir tą jam daryti sekasi sunkiai. Nukarūnuoti čempionai „Serie A“ rungtynėse Udinėje vos nepatyrė skaudaus pralaimėjimo.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Beveik visas rungtynes atsilikusią „Senąją senjorą“ išgelbėjo Cristiano Ronaldo – du vėlyvi jo įvarčiai išplėšė „Juventus“ pergalę 2:1 prieš „Udinese“.

Šeimininkai jau 10-ąją minutę išsiveržė į priekį po Nahuelio Molinos įvarčio, o Turino futbolininkams atsakyti tuo pačiu nesisekė.

Tol, kol „Juventus“ išgelbėjo C.Ronaldo.

Portugalas 83-ąją minutę realizavo baudinį, o jau po šešių minučių pelnė ir pergalingą įvartį, išplėšdamas brangius tris taškus savo komandai.

Su 69 taškais „Juve“ pasivijo tiek pat turinčius Bergamo „Atalanta“ ir „AC Milan“ klubus. Šios trys komandos dalinasi 2-4 vietas ir jau nebeturi vilčių pavyti čempionų titulą švenčiančio Milano „Inter“, paveržusio karūną iš devynerius metus ją laikiusios „Juventus“.

Tiesa, Turino, Bergamos ir Milano ekipos dar negali atsipalaiduoti, nes iš ketverto jas pretenduoja išmesti penktoje ir šeštoje vietoje žengiančios Romos „Lazio“ ir „Napoli“.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas