Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Įtampa kyla: Portugalijos treneris pažėrė kritikos Cristiano Ronaldo

Portugalijos rinktinės treneris Fernando Santosas viešai pažėrė kritikos savo žvaigždei Cristiano Ronaldo.

37-erių portugalų superžvaigždė buvo labai nepatenkintas, kai treneris jį pakeitė mače prieš Pietų Korėją.

C.Ronaldo neslėpė susierzinimo, o kamerų buvo užfiksuotas sakantis, jog „treneris perskuba“ jį keisdamas. Netrukus po šių žodžių futbolininkas apsižodžiavo su vienu iš Pietų Korėjos futbolininkų.

„Padalinkime šį klausimą į dvi dalis, – teigė F.Santosas, paklaustas apie paplitusį vaizdo įrašą su C.Ronaldo nepasitenkinimu. – Iškart po rungtynių, kai kalbėjau su žiniasklaida, pasakiau tai, ką pakartosiu ir dabar: būdamas aikštėje aš nieko negirdėjau. Buvau per toli. Mačiau tik kai jis ginčijosi su Pietų Korėjos futbolininku. Daugiau nieko.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Fernando Santosas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Fernando Santosas

Ar aš jau mačiau vaizdo įrašą? Taip. Man nepatiko. Man labai nepatiko. O nuo šio momento viską spręsime komandos viduje. Dabar galvojame apie ateinančias rungtynes. Visi susikoncentravę mačui.“

F.Santosas ugnį gesino, bet paliko ir neatsakytų klausimų. Jis atsisakė atskleisti, ar C.Ronaldo žais mače su Šveicarija.

„Kas žais, pasakau tik rūbinėje prieš rungtynes. Kai jau esame stadione, žaidėjai sužino startinę sudėtį. Žais tie, su kuriais, tikiu, kad laimėsime. Visada taip darau. Ir man viskas tinka. Taip darysiu ir toliau. Po rungtynių gal ir plačiau pakomentuosiu savo sprendimus. Bet aš taip darau nuo tada, kai tapau treneriu 2014-aisiais.

Galvoju tik apie tai, kas yra geriausia Portugalijai ir mūsų komandai. Ronaldo tema yra uždaryta. Ją sprendėme viduje. Ir išsprendėme“, – toliau dėstė F.Santosas.

„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo šiuo metu žaidžia pasaulio čempionate Katare.
„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo šiuo metu žaidžia pasaulio čempionate Katare.

ESPN ir kiti didieji žiniasklaidos kanalai vis garsiau kalba apie C.Ronaldo susitarimą su Saudo Arabijos klubu „Al Nassr“.

„Su žaidėju apie tai nekalbėjome, – patikino treneris. – Šįryt šnekučiavomės su futbolininkais, bet tokios temos nelietėme. Nežinau nieko apie tai, jei atvirai. Kai atėjau į spaudos konferenciją, kažkas man šią informaciją pasakė.

Bet pats nežinau. Tai jo sprendimas, jo reikalas, ne mūsų. Cristiano yra 100 proc. susikoncentravęs pasaulio čempionatui, jis nori padėti komandai.“

Portugalija ir Šveicarija akis į akį aštuntfinalyje stos antradienį, 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas