Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Įvarčiais nežibėjęs N.Petkevičius atsisveikina su „Hegelmann“ klubu

Kauno rajono „Hegelmann“ praneša, kad nuomos pagrindais pusmetį komandoje praleidęs Nauris Petkevičius karjerą tęs kitame klube.
Vladimiras Čeburinas ir Nauris Petkevičius
Vladimiras Čeburinas ir Nauris Petkevičius / Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr.

2023 metų liepą į Kauno rajono klubą grįžęs 23 metų futbolininkas sužaidė 15 rungtynių „Optibet A lygoje“ ir pelnė vieną įvartį.

N.Petkevičius turėjo galimybę pademonstruoti savo sugebėjimus ir UEFA Konferencijų lygos atrankos rungtynėse.

Iš Babtų kilęs žaidėjas atstovaudamas FC „Hegelmann“ klubui 2021 m. sezone pelnė 16 įvarčių, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir tapo vienu geriausiu to sezono žaidėjų.

Po sėkmingo pasirodymo atakuojančio plano žaidėją pakvietė Belgijos aukščiausios lygos „Charleroi“ klubas. Vėliau žaidėjas buvo skolinamas šios šalies antrojo diviziono komandai „Beerschot“.

Prieš 2023 metų sezoną N. Petkevičius buvo išnuomotas Vilniaus „Žalgiriui“. Šalies sostinėje puolėjas sužaidė 11 rungtynių (9 čempionate, po 1 taurėje bei Supertaurėje), per kurias įvarčių nepelnė.

„Norėčiau padėkoti „Hegelmann” žaidėjams ir trenerių kolektyvui už šiuos pusę metų praleistus kartu. Buvo skaudžių pralaimėjimų, bet ir buvo saldžių pergalių, kurios įsimins ilgam. Smagu, jog galėjau žaisti kartu su tokiais gerais žaidėjais ir gera, jog visi buvo draugiški ir išliko kaip komanda iki pat sezono pabaigos”, – fchegelmann.com cituoja N.Petkevičiaus žodžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas