Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Kloppas pakomentavo kalbas apie pasitraukimą: „Mane atleido ar aš išėjau pats?“

„Liverpool“ treneris Jurgenas Kloppas sureagavo į kalbas apie galimą savo pasitraukimą ir patikino, kad yra pasirengęs naujam iššūkiui – pakreipti komandos vairą pergalingu kursu.
Jurgenas Kloppas
Jurgenas Kloppas / „Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį „Liverpool“ krito prieš „Leicester City“ ekipą 1:3, o J.Kloppas pareiškė, kad „raudonieji“ jau pasitraukė iš kovos dėl Anglijos čempionų titulo.

Nuo lyderių „Manchester City“ J.Kloppo auklėtiniai atsilieka jau 13 taškų. Maža to, Pepo Guardiolos komanda yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.

„Liverpool“ demonstruojant prastą formą, atsirado pranešimų, kad J.Kloppas gali palikti ekipą, bet treneris atsakė savo kritikams prieš Čempionų lygos aštuntfinalio kovą su „RB Leipzig“, vyksiančią antradienį.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Liverpool“ laimėjo prieš „Tottenham Hotspur“
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Liverpool“ laimėjo prieš „Tottenham Hotspur“

„Mane atleido ar aš išėjau pats? Nenutiko nei tai, nei tai. Man nereikia pertraukos. Asmeniškai, mes visi išgyvename prastą periodą, – kalbėjo J.Kloppas. – Tai tęsiasi jau kurį laiką, bet mes su tuo tvarkomės kaip šeima.

Man 53-eji. Aš futbole dirbu ilgai ir aš galiu atsiriboti nuo to. Nesinešioju blogų emocijų visą laiką. Niekam nereikia dėl manęs jaudintis.

Esu kupinas energijos, jei nuoširdžiai. Matau šią situaciją kaip neeilinį iššūkį. Mes viską išspręsime žaisdami futbolą. Mes viską išspręsime kaudamiesi. Toks yra planas.

Šiuo metu daug žmonių nėra patenkinti rezultatais. Suprantu tai, tačiau aš dėl to atsakingas. Tai didžiulis iššūkis. Esu pasiruošęs, vyrai yra pasiruošę, mes atsiduosime viską, kad tai išsispręstų.“

Esu kupinas energijos, jei nuoširdžiai

Po antradienio Čempionų lygos rungtynių „Liverpool“ lauks rimtas iššūkis „Premier“ lygoje – derbis su „Everton“ komanda.

Nepaisant prastų rezultatų, Liverpulio komandos sirgaliai išreiškė palaikymą J.Kloppui.

„Mes darome tai dėl žmonių. Jaučiu atsakomybę, kai niekas nesiklosto. Viskas daroma dėl žmonių. Didžioji dalis mūsų sirgalių net ir dar labiau mus dabar palaiko. Norėčiau kautis šioje kovoje su sirgaliais tribūnose“, – sakė J.Kloppas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento