Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

J.Kloppas po nulinių lygiųjų pripažino: „Ne svajonių rezultatas“

„Liverpool“ klubas nepralaimėjo ir 20-ųjų namuose vykusių Europos taurių rungtynių iš eilės, tačiau nulinės lygiosios antradienio vakarą su Miuncheno „Bayern“ Mersisaido ekipos stratego Jurgeno Kloppo neguodė.
Jurgenas Kloppas
Jurgenas Kloppas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Čempionų lygos aštuntfinalis tarp dviejų Europos futbolo sunkiasvorių prasidėjo taikiai.

„Pakankamai gerai, bet tai nėra svajonių rezultatas“, – po dvikovos prisipažino J.Kloppas, nors buvo priverstas žaisti su stipriai išretėjusia gynybos linija.

Vokiečio nuomone, jo vyrai žaisdami prieš tautiečius turėjo iniciatyvą, bet kartais pristigo ir sėkmės.

„Tai nebuvo mačas, apie kurį svajojome. Nepavyko daug dalykų, tačiau rungtynių svarba irgi darė savo. Aikštėje jautėsi pernelyg daug pagarbos ir tai mus vertė jaustis nepatogiai. Turėjome 10 ar 12 situacijų, kai viskas galėjo pasikeisti, viskas buvo padėta ant lėkštės, bet mums pritrūko tikslumo“, – kalbėjo vokietis.

Nulinį rezultatą jis pavadino geriausiomis įmanomomis lygiosiomis.

„Žinoma, svečiuose bus sunku, tačiau jei būtume laimėję 1:0, ar tai ką nors keistų? Tuomet reikėtų lygiųjų 0:0 ar 1:1, bet toks rezultatas mums tiks ir dabar. Taigi – ne idealu, bet pakankama“, – pasiektą rezultatą vertino treneris.

Jo oponentas Niko Kovačas gyrė savo vyrų gynybinius sugebėjimus. Nors bavarų gynyba pastaruoju metu tikrai nežibėjo, kroatas džiaugėsi, kad jo ekipai pavyko išsaugoti vartus „sausus“.

„Tai buvo fantastinis pasirodymas gynyboje. Žinojome, kad tai bus rungtynės, kuriose neverta tikėtis, jog kontroliuosime kamuolį 80 proc. viso laiko, bet paskutiniame trečdalyje tikslumo tikrai trūko“, – kalbėjo treneris.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Niko Kovačas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Niko Kovačas

Anot N.Kovačo, „Liverpool“ ir „Bayern“ – labai panašaus pajėgumo varžovai.

„Lygių skirtumas yra labai trapus, tad pažiūrėsime, kaip viskas susiklostys atsakomajame mače. Aš tikrai esu paskutinis žmogus, kuris džiaugiasi nulinėmis lygiosiomis, nes puikiai suprantu, kad atsakomajame mače mūsų laukia dar sunkesnis uždavinys. Kita vertus, neatsimenu daug klubų, kurie čia būtų nepralaimėję ir išsaugoję savo vartus sausus“, – savo vyrus gyrė kroatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas