Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Mourinho komandoje rietenos: įpusėjus mačui vartininkas puolė puolėją

Londono „Tottenham Hotspur“ iškovojo svarbią pergalę 1:0, bet namų mačas su Liverpulio „Everton“ buvo paženklintas dviejų tos pačios komandos žaidėjų konfliktu: vartininkas Hugo Llorisas užsipuolė kitą „Tottenham“ futbolininką Heung-Min Son'ą.

Iškart nebuvo aišku dėl ko kilo konfliktas, bet vos teisėjas paskelbė pirmojo kėlinio pertrauką, H.Lllorisas pasileido bėgti.

Nubėgęs kone 40 metrų prancūzas vartininkas puolė kitą „Tottenham“ žaidėją Heung Min Soną.

Korėjietis bandė priešintis, bet konfliktą užgesino greta buvę komandos draugai - Heung Min Son'as buvo stumtelėtas eiti greičiau, o H.Llorisas sulaikytas nuo aršesnių veiksmų.

Regis, per pertrauką santykius pavyko išsiaiškinti, nes antrą kėlinį abu incidento dalyviai pradėjo drauge išeidami iš persirengimo kambario.

„Scanpix“ nuotr./Higo Llorisas ir Heung-Min Sonas.
„Scanpix“ nuotr./Higo Llorisas ir Heung-Min Sonas.

Jose Mourinho treniruojama „Tottenham“ išgyvena prastą sezoną.

Po sudėtingo čempionato pradžios trenerį Mauricio Pochettino pakeitęs J.Mourinho kiek pagerino reikalus, bet bėdų dar daug.

Atsinaujinus Anglijos čempionatui „Tottenham“ laimėjo antrą kartą per 4 rungtynes, per kurias vienintelis įvartis krito 24 minutę.

Po „Tottenham“ puolėjo iš Argentinos puolėjo Giovani Lo Celso smūgio kamuolys nuo Michaelio Keane'o nugaros pakeitė kryptį ir įskriejo į Jordano Pickfordo vartus.

Per 33 mačus 48 taškus surinkę „Tottenham“ futbolininkai pakilo į aštuntą vietą.

2018-2019 m. sezone Čempionų lygos finale žaidusi Londono komanda vargiai pasieks elitinį turnyrą, bet turi realių vilčių iškopti į Europos lygą - „Tottenham“ tik tašku atsilieka nuo septintoje vietoje žengiančio Londono „Arsenal“.

„Scanpix“ nuotr./Jose Mourinho ir Carlo Ancelotti.
„Scanpix“ nuotr./Jose Mourinho ir Carlo Ancelotti.

Pirmą pralaimėjimą atnaujinus čempionatą patyręs Carlo Ancelotti treniruojamas „Everton“ su 44 taškais liko vienuoliktas, nors pergalės atveju būtų galėjęs aplenkti J.Mourinho komandą.

Anglijos čempionų titulą yra užsitikrinęs „Liverpool“ (89 taškai), dėl kitų prizinių vietų ir bilietų į Čempionų lygą kovoja „Manchester City“ (66), „Leicester City“ (58), Londono „Chelsea“ (57), „Manchester United“ (55), „Wolverhampton Wanderers“ (52).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai