Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho sukritikavo „Manchester United“ trenerį

„Manchester United“ futbolininkų nesėkmė Čempionų lygos dvikovoje su „Barcelona“ buvo akylai peržiūrėta Jose Mourinho. Buvęs Mančesterio komandos treneris teigė, kad jį pakeitęs Ole Gunnaras Solskjaeras padarė taktinių klaidų, ypač ginantis prieš Barselonos komandos lyderį Lionelį Messi.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

J.Mourinho žiemą buvo atleistas iš Mančesterio, o jį pakeitęs norvegas O.G.Solksjaeras prikėlė komandą Anglijos pirmenybėse ir pasiekė Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Tačiau pastaruoju metu Mančesterio futbolininkai stabtelėjo, Čempionų lygoje jie buvo sutriuškinti „Barcelona“ komandos 0:1 ir 0:3.

Tai neprasprūdo pro J.Mourinho akis.

„Scanpix“ nuotr./Ole Gunnaras Solskjaeras
„Scanpix“ nuotr./Ole Gunnaras Solskjaeras

„Per pirmąsias rungtynes jie užėmė aikštės vidurį labai gerai. Kai Messi gaudavo kamuolį, prieš jį atsirasdavo Fredas ir Scottas McTominay.

Tačiau antrosiose rungtynėse, kurioje jie turėjo vytis, jie pabandė kitą taktiką“, – „Russian Today“ aiškino J.Mourinho, pastaruoju metu analizuojantis rungtynes turtingiems arabų ir rusų televizijos kanalams.

„Pogba buvo kairėje, McTominay labiau dešinėje, o Jesse Lingardas po puolėju. Gynybinėje linijoje buvo vienintelis Fredas. Tai buvo erdvė, kurioje Messi įsižaidžia, kur jis gauna kamuolį. O kai Messi gauna kamuolį ir žaidžia vienas prieš vieną, – esi pražuvęs. Todėl aš niekada nenaudojau gynybos „vienas prieš vieną“ žaidžiant prieš Messi“, – sakė J.Mourinho.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi

Portugalas reziumavo, kad Barselonoje rezultatas 3:0 buvo dėsningas.

„Barcelona“ yra „Barcelona“, jie žaidė geriau nei „Manchester United“. Manau, natūralu, kad ji laimėjo“, – sakė J.Mourinho.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai