Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Benzema pasaulio čempionate nežais – sustabdė nauja trauma

Šeštadienį pradėjusios sklisti žinios apie Prancūzijos rinktinės puolėjo Karimo Benzema naują traumą ima įgauti blogiausią formą. Prancūzijos žiniasklaida trimituoja, kad jau paaiškėjo galutinė diagnozė, neleisianti Madrido „Real“ žvaigždei pasirodyti Kataro stadionuose.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Dieną pirmieji triukšmą sukėlė „L‘Equipe“ žurnalistai, paskelbę, kad, jų žiniomis, jau kurį laiką „Real“ dėl traumos negalėjęs žaisti puolėjas šeštadienį dalyvavo Prancūzijos rinktinės treniruotėje ir jos metu vėl patyrė traumą. Skelbta, kad iš karto po treniruotės K.Benzema laukė išsamūs tyrimai, kurie ir turėjo įvertinti futbolininko sveikatos būklę.

K.Benzema dalyvavimo pirmosiose rungtynėse su Australija ir nesitikėta, tačiau manyta, kad vėliau futbolininkas jau galės padėti nacionalinei komandai. Vis dėlto vėlų šeštadienio vakarą „Le Parisien“ ir „RMC Sport“ paskelbė, kad taip nenutiks – K.Benzema dėl traumos turės praleisti viską pasaulio čempionatą. Netrukus žinią patvirtino ir kiti šaltiniai.

K.Benzema Prancūzijos rinktinėje yra sužaidęs 97 rungtynes, per kurias pelnė 34 įvarčius.

Puolėjas tapo penktu svarbiu žaidėju, kurio savo komandoje neturės Prancūzijos rinktinės vyriausiasis treneris Didier Deschamps‘as. Anksčiau iš rikiuotės iškrito Paulis Pogba, N'Golo Kante, Presnelas Kimpembe ir Christopheris Nkunku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas