Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką mano Peras Mertesackeris – „Arsenal“ ar „Tottenham Hotspur“?

„Arsenal“ gynėjas Peras Mertesackeris tikisi, kad sekmadienį vyksiančiame Londono derbyje jiems pavyks pritildyti „Spurs“.
Peras Mertesackeris
Peras Mertesackeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Arsenal“ dalinasi pirmąją-antrąją vietas su „Manchester City“ vienuolike, tačiau sekmadienį viskas gali pasikeisti. Londono komanda derbyje susitinka su kol kas puikiai rungtyniaujančiais „Tottenham Hotspur“.

Totenhemo komanda šiuo metu su 20 taškų yra ketvirtoje lentelės vietoje ir keturiais taškais atsilieka nuo lyderių. Tiesa, „Spurs“ neslepia, jog svajoja būti tarp keturių geriausių Anglijos komandų ir varžytis „Čempionų“ lygoje.

„Raudonųjų“ gynėjas P.Mertesackeris sako, kad abi komandos kol kas labai sėkmingai žaidžia „Premier“ lygoje ir dabar yra puikus laikas jiems stoti į akistatą.

„Aš manau, kad žaidimas namuose suteiks papildomos energijos, kurios mums reikia. Viską, ką atiduodi rungtynėms, visas papildomas jėgas gauni iš fanų. Kol laimi, tol tai gera diena“, – teigia P. Mertesackeris.

Jau praėjo 11 „Premier“ lygos sezonų nuo to laiko, kai „Arsenal“ laikė trofėjų rankose, tačiau jie žengia pirmoje vietoje ir yra nepralaimėję penkerių rungtynių iš eilės.

„Kiekvieną savaitę turime galvoti apie vieningą žaidimą. Turime išlaikyti tą nuoseklumą kaip įmanoma ilgiau. Žinoma mūsų laukia daugybė varžovų, konkurentų. To nebus lengva pasiekti, reikia susitelkti į savo žaidimą“, – sako „Arsenal“ gynėjas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas