Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai autoritetai neegzistuoja: „pokerį“ įštampavęs E.Haalandas gėlė ir savo treneriui

Keturis įvarčius per rungtynes pelnęs Dortmundo „Burussia“ 20-metis megatalentas Erlingas Haalandas dar kartą įrodė, kad autoritetai jam neegzistuoja – jis patraukė per dantį savo trenerį Lucieną Favre.
Erlingas Haalandas
Erlingas Haalandas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Borussia“ šeštadienį net 5:2 sumušė Berlyno „Hertha“ ekipą, o E.Haalandas smeigė net keturis dūrius į berlyniečių karstą.

Beje, visus keturis savo įvarčius norvegas mušė antrajame kėlinyje: 47-ąją, 49-ąją, 62-ąją ir 79-ąją minutėmis.

„Jei nuoširdžiai, treneris manęs paklausė, kiek aš įvarčių įmušiau. Jis klausė, ar įmušiau tris, aš atsakiau: „Ne, keturis. Ir tik todėl, kad mane pakeitei“. Todėl dabar aš ant jo pykstu, tačiau taip jau yra“, – po rungtynių aštriai kalbėjo E.Haalandas.

L.Favre pripažino, kad tikrai neatsiminė, kiek įvarčių pelnė jaunasis puolėjas.

„Tai tiesa. Aš juk stebiu ne tik įvarčius, bet ir perdavimus. Žinau, kad jis gali mušti. Jis puikiai padirbėjo. Jis laimingas, laiminga ir komanda“, – kalbėjo L.Favre.

Man jau daugiau nei 20 metų, aš senstu. Tokia jau tiesa

E.Haalando šou nukreipė prožektorių šviesas nuo 16-mečio Youssoufa Moukoko, kuris debiutavo „Borussia“ gretose ir tapo jauniausiu „Bundesliga“ žaidusiu futbolininku.

„Jis didžiausias talentas pasaulyje šiuo metu, – komandos draugą gyrė E.Haalandas. – 16 metų ir viena diena. Tai neįtikėtina. Jo laukia nuostabi karjera. Man jau daugiau nei 20 metų, aš senstu. Tokia jau tiesa.“

Norvegas Dortmunde žaidžia nuo sausio, per šį laiką jis jau pelnė 31 įvartį per 30 rungtynių. Šį sezoną jis vienu įvarčiu rezultatyviausių lenktynėse atsilieka nuo Roberto Lewandowskio.

„Jis turi talento mušti daugiau nei Lewandowskis. Tai nėra lengva. Lewandowskis yra vienas geriausių puolėjų pasaulyje, tačiau manau, kad Erlingas turi talento jį aplenkti. Aišku, tam reikėtų mušti kone kiekvieneriose rungtynėse“, – komandos draugą gyrė Axelis Witselis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?