Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Karališkai Madride pristatytas Kylianas Mbappe: „Mano svajonė išsipildė“

Karališkasis Madrido „Real“ klubas surengė karališką savo naujoko Kyliano Mbappe pristatymą.

Vienas geriausių planetos futbolininkų – 25-erių puolėjas – šią vasarą nusprendė be jokio perėjimo mokesčio (pasibaigus sutarčiai) persikelti iš Paryžiaus „Saint-Germain“ į Madrido „Real“.

Vida Press nuotr./Kylianas Mbappe bučiuoja „Real“ logotipą
Vida Press nuotr./Kylianas Mbappe bučiuoja „Real“ logotipą

Antradienį „Santiago Bernabeu“ stadionas Ispanijos sostinėje buvo sausakimšas – pasitikti K.Mbappe susirinko daugiau nei 80 tūkst. sirgalių.

„Bandysiu kalbėti ispaniškai, – prieš susirinkusius aistruolius ispanų kalba prabilo K.Mbappe. – Tiesiog neįtikėtina stovėti čia. Tai buvo mano svajonė ir ji šiandien išsipildė. Esu labai laimingas.“

„Noriu padėkoti visiems, kurie prisidėjo prie to, kad šis perėjimas įvyktų. Nutiko daug dalykų, kad atsidurčiau čia. Matau, kad ir mano šeima laiminga. Matau, kad mama verkia. Vienas, du, trys – „Hala, Madrid“!“ – sušuko K.Mbappe, pabučiavęs „Real“ klubo logotipą.

Taip pat, kaip ir Cristiano Ronaldo Madride prisistatęs K.Mbappe sutiko ir kitą „Real“ klubo legendą – šventėje dalyvavo ir Zinedine'as Zidane'as, kuris su jaunuoju K.Mbappe „Real“ treniruočių bazėje buvo susitikęs dar 2012 metais.

K.Mbappe pristatymas Madride surengtas po ne itin sėkmingo prancūzo pasirodymo Europos futbolo čempionate. Prancūzų lyderis patyrė nosies lūžį, įmušė vienintelį įvartį ir pusfinalyje nusileido būsimiems „Euro 2024“ čempionams ispanams.

VIDEO: Real Madrid reveal new signing Kylian Mbappe

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus