Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karantinas išgydė žaizdas: pirmose rungtynėse „Barca“ sulauks pasveikusių lyderių

Jau šeštadienio vakarą prasitęsusiose Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse į aikštę žengs ir „Barcelona“, kuriai padės ir ryškiausios klubo žvaigždės.
Lionelis Messi ir Luisas Suarezas
Lionelis Messi ir Luisas Suarezas / „Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad rungtynėse su „Mallorca“ žais Luisas Suarezas, dar sausį patyręs dešinio kelio traumą ir iškentęs operaciją, po kurios urugvajietis turėjo nežaisti praktiškai iki sezono pabaigos.

Greta jo puolimo grandyje lakstys ir ryškiausia „Barca“ žvaigždė Lionelis Messi, dėl kurio dalyvavimo pirmajame mače po karantino suabejota prieš kelias savaites, kai argentinietis treniruotėje susižeidė šlaunį.

„Jis jaučiasi puikiai – aikštėje jis neturės jokių problemų, – prieš sezono atnaujinimą sakė komandos strategas Quique Setienas. – Kalbant apie Suarezą, jis jaučiasi geriau, negu tikėjomės. Tačiau išlieka klausimas, kiek jis bus pasiruošęs žaisti po tokios ilgos pertraukos ir ar jis galės startuoti rungtynėse.“

Tiesa, žaisti negalės Clement'as Lenglet, kuris yra diskvalifikuotas vienoms rungtynėms. Dėl to startinėje sudėtyje gali atsirasti vietos urugvajiečiui Ronaldui Araujo, kuriam tai būtų vos antras pasirodymas su „Barcelona“ marškinėliais.

58 taškus surinkusi Katalonijos ekipa turnyrinės lentelės viršūnėje dviem taškais lenkia amžinąjį varžovą Madrido „Real“. Karališkasis klubas kovas pratęs sekmadienį, kai žais prieš „Eibar“ vienuolikę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?