Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karjeros šuolis: „Gintros“ kapitonė keliasi į Italiją

Šiaulių „Gintros“ klubo garbę net dešimt metų gynusi centro saugė Dovilė Gailevičiūtė išbandys legionierės duonos. Futbolininkė informavo, kad oficialiai pasirašė sutartį su Italijos „Serie B“ pirmenybėse besivaržančia „Bari“ ekipa.
Dovilė Gailevičiūtė
Dovilė Gailevičiūtė / nuotr. „Pink Bari“
Temos: 1 Šiaulių Gintra

Prieš 2021 metų sezoną D.Gailevičiūtei buvo patikėtas komandos kapitonės raištis. Daugkartinė šalies čempionė praėjusį sezoną A lygoje pasižymėjo 6 tiksliais smūgiais, o UEFA Čempionių lygos susitikimuose žaidė nuo pirmųjų minučių iki finalinių teisėjų švilpukų.

Lietuvos rinktinės narė vilkėdama „Gintros“ marškinėlius ne kartą buvo pripažinta geriausia Lietuvos A lygos saugės pozicijoje rungtyniaujančia žaidėja.

„Bari“ klubas „Serie B“ pirmenybėse kol kas rikiuojasi trečioje turnyrinės lentelės vietoje ir puoselėja rimtas viltis prasibrauti į geriausiųjų dvejetuką, kuriam atsivertų kelias į aukščiausią Italijos lygą „Serie A“.

„Pastaraisiais metais moterų futbolas pasaulyje įgauna vis didesnį pagreitį, rinka plečiasi, daugelio šalių lygos tampa vis konkurencingesnės, sulaukia daugiau ažiotažo, todėl jaučiame, kad žaidėjų perėjimai tampa vis aktyvesnis ir dažnesnis reiškinys. Viena vertus smagu, kad mūsų komandoje rungtyniaujančios žaidėjos yra pastebimos užsienio klubų, kita vertus tokiu būdu mes prarandame svarbias vietines futbolininkes, kurios buvo tarsi komandos simboliai. Vis dėlto išvykstant senbuvėms atsiveria daugiau galimybių pagrindinėje sudėtyje pasireikšti jaunimo komandos „Gintra-ŠSG“ žaidėjoms. Dovilei nuoširdžiai dėkojame už ilgametį indėlį į istorines pergales, atsidavimą, išlietą prakaitą ir linkime kuo didžiausios sėkmės Italijoje, o tolimesnėje ateityje, žinoma, lauksime jos sugrįžtant į mūsų klubo gretas“ – kalbėjo „Gintros“ direktorius Mantas Radavičius.

Primename, kad praėjusių metų pabaigoje rungtyniauti į Italiją, legendinę „AC Milan“ komandą išvyko „Gintros“ ekipoje savo potencialą atskleidusi rezultatyviausia šalies futbolininkė Rimantė Jonušaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas