Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karščiausi „Euro 2016“ futbolininkai – kas žavi moteris?

„Euro 2016“ – tai gausybė visame pasaulyje garbinamų ir turtingų vyrų, kuriems dar reikia tos vienintelės taurės. Garbė vilkėti savo šalies nacionalinius marškinėlius juos užveda kovai. Tai žavi moteris. Jas taip pat žavi patrauklūs vyrai. 15min pristato itin subjektyvias papildomas 10 priežasčių stebėti „Euro 2016“. Subalansuota moterims, bet pravers ir vyrams.
Hugo Lloris, Olivier Giroud, Cristiano Ronaldo
Hugo Lloris, Olivier Giroud, Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (Portugalija)

Nežinau, kas buvo pirmasis metroseksualas, bet tai galėjo būti Cristiano Ronaldo. Futbolininkas, kuris mėgsta demonstruoti savo kūną ir juo itin rūpintis. Jo asmeniniai kirpėjai keliauja su juo po visą pasaulį.

Wayne'as Rooney yra pastebėjęs, kad žaisdamas „Manchester United“ klube C.Ronaldo nepraeidavo pro veidrodį savimi nepasigrožėdamas. Nereikia sakyti, kad W.Rooney šiame sąraše nerasite.

Jei atvirai, man tokie vyrai ne prie širdies, bet tokių pastangų neįvertinti negalima. Mušdamas įvarčius ar atvirai reikšdamas nepasitenkinimą dėl negauto perdavimo, C.Ronaldo visuomet atrodo kaip kątik išėjęs iš grožio salono.

Olivier Giroud (Prancūzija)

Čempionato šeimininkė Prancūzija pateiks ne vieną malonų siurprizą dailios lyties atstovėms. Tačiau Olivier Giroud yra pats patraukliausias iš jų. 29-erių puolėjas praėjusiais metais buvo išrinktas karščiausiu „Premier“ lygos futbolininku.

Žurnalams pozuoti mėgstantis prancūzas atskleidė, kad lygiuojasi į Davidą Beckhamą. Jis taip pat yra pamaldus katalikas, prieš mačą sukalbantis maldelę. Tiesa, tai neapsaugojo nuo skandalo, kai futbolininkas buvo neištikimas savo žmonai.

Mesutas Ozilas (Vokietija)

Vokietijos rinktinės akys. Netipinis gražuoliukas, bet turintis „kažką tokio“. Turkų kilmės vokietis yra puikus integracijos pavyzdys šalyje ir populiarumu lenkia daugelį savo nacionalinės rinktinės draugų. Pagal „Facebook“ gerbėjų skaičių jis patenka tarp dešimties populiariausių pasaulio sportininkų.

Kūrybišku žaidimu pasižymintis ir perdavimų negailintis futbolininkas yra pamaldus musulmonas. Šiais metais jis net atliko piligrimų kelią iki Mekos. Ištvermingas ir puikiai atrodantis!

Robertas Lewandowskis (Lenkija)

Gražus lenkas? Būna ir taip. Nors Vakaruose slavų vyrai tikrai nėra giriami už grožį, šis Lenkijos futbolininkas pavergė daugelio širdis. Beje, lenkas yra uolus katalikas.

Sportui pasišventęs R.Lewandowskis visuomet puikiai atrodo. Lenkijoje jis tituluojamas vienu gražiausiu šalies vyrų ir giriamas už puikų žmonos pasirinkimą – ne ką silpnesnę karatistę Anną.

Hugo Lloris (Prancūzija)

Prancūzijos rinktinės vartininkas gimtinėje mylimas už malonų bendravimą ir dar mielesnę šypseną. Prancūzas skiriasi nuo daugelio iš vargo išsikapsčiusių futbolininkų – jis kilęs iš aukštesniosios klasės šeimos. Jo motina buvo advokatė, o tėvas bankininkas.

Tai lėmė, kad iki 13-os H.Lloris užsiėmę džentelmenų sportu ir žaidė tenisą, bet vėliau perėjo į futbolą. Vienas kertinių prancūzų žaidėjų turėtų sužavėti ne vieną futbolo gerbėją.

Thibaut Courtois (Belgija)

Dar vienas vartininkas šiame sąraše. Galėtų būti jų ir daugiau, nes jie turi tą labai svarbų patrauklumo ingredientą – yra aukšti. 1,99 m belgas sėkmingai gina rinktinės vartus ir yra garbinamas gimtinėje kaip vienas geriausių jaunųjų futbolininkų.

24-erių bokštas yra vienas jauniausių šiame sąraše ir gali tikėtis sudalyvauti dar ne viename Europos čempionate.

Aaronas Ramsey (Velsas)

Gyvas pavyzdys, kad grožis ir protas ne visuomet dera. 24-erių saugas prieš čempionatą sumanė pasipuošti nauja šukuosena ir tapo blondinu. Didelė klaida. Kaip įsimušti į savus vartus. Vyrai, prašau, nedažykite plaukų!

A.Ramsey tikrai prideda grožio Velso rinktinei. Tiesa, jo sportinė karjera jau senokai išgyvena krizę. Dėl to kaltos ir traumos, todėl 2014 metais futbolininkas apsidraudė ir sudarė sutartį su modelių agentūra. Gal pravers?

Harry Kane'as (Anglija)

Esu ilgametė Anglijos rinktinės gerbėja. Ir taip, aš tikiu, kad šiame čempionate jie jau tikrai garbingai pasirodys. Šnipšto laikai jau praeitis.

Tačiau grožio departamente čia nieko itin naujo. Davido Beckhamo dieviško grožio paviliota nuo jo atsisveikinimo Anglijos rinktinėje nerandu dėl ko varvinti seilę. Harry Kane'as yra nauja vilties kibirkštis.

22-ejų puolėjas ne tik puikiai muša įvarčius, bet ir nepamiršta susišukuoti. O tai jau nemažai. Beje, jis negeria alkoholio ir nesitranko po naktinius klubus. H.Kane'as mieliau vedžioja savo labradorus ir žaidžia golfą. Tobulas vyras?

Mario Gomezas (Vokietija)

Ne itin futbolu besidominti mano draugė prieš kelias dienas domėjosi, ar „tas gražus vokietis žais čempionate“. 30-metis Vokietijos puolėjas pastaraisiais metais rinktinėje buvo gana užgožtas, tačiau į Europos čempionatą atvyko. Tuo tik geriau. Ispanų kilmės vokietis priduoda pietietiško atspalvio išblyškusiems vokiečiams.

Gianluigi Buffonas (Italija)

Jauni italai manęs per daug nežavi, bet 38-erių Gianluigi Buffonas kaip subrandintas vynas – tik geryn. Legendinis futbolininkas ne tik nieko neprileidžia prie italų vartų, bet ir puikiai atrodo.

Laisvalaikiu kostiumą mielai dėvintis vartininkas nebijo kalbėti ir apie jausmus. Italas yra prisipažinęs, kad po pralaimėtos 2003 metų Čempionų lygos baudinių serijos paniro į depresiją. G.Buffonas lankėsi pas psichologą ir įveikė ligą. Aikštėje komandos draugus užvedinėjantis liūtas, pasirodo, yra jautrus vyras. Žavu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas