Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Kauno Žalgirį“ papildė dar vienas salės futbolo meistras iš Brazilijos

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda sulaukė dar vieno naujoko. Prie ekipos prisijungė dar vienas žaidėjas iš Brazilijos – Renanas Roberto Mantelli.
Temos: 1 Salės futbolas

„Anksčiau esu stebėjęs „Kauno Žalgirio“ žaidimą UEFA Futsal Čempionų lygoje. Žinojau, kokios yra komandos stiprybės ir kaip ji rungtyniauja, todėl tikiuosi, kad mano prisijungimas prisidės prie komandos žaidimo ir padės įgyvendinti sezono tikslus“, – kalbėjo komandos naujokas.

33-ejų brazilas į „Kauno Žalgirio“ komandą atvyko iš Brazilijos ekipos „Chapecoense“. Anksčiau futbolininkas taip pat rungtyniavo „Joaçaba“ komandoje, dar kelis sezonus praleido Kipre, „Omonia“ ekipoje.

Asm. arch. nuotr./Renanas Roberto Mantelli
Asm. arch. nuotr./Renanas Roberto Mantelli

Patyręs brazilas pasakojo, kad jau spėjo susipažinti su komandos vyriausiojo trenerio Dentinho žaidimo strategija ir treniruočių planu, kurie žaidėjui paliko gerą įspūdį. Pasak Mantelli, per savo karjerą jam teko žaisti įvairiose pozicijose, todėl jis tikisi kuo greičiau prisitaikyti prie „Kauno Žalgirio“ žaidimo braižo.

„Nuo pat pirmos treniruotės stengiuosi atiduoti visas savo jėgas komandai. Tai, ką darome treniruotėse, vėliau pritaikysime ir žaidime, todėl noriu parodyti komandai visus savo įgūdžius, – kalbėjo R.Mantelli. – Esu žaidėjas, kuris mėgsta mušti įvarčius, ir labai noriu padėti „Kauno Žalgirio“ komandai išsaugoti visus trofėjus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas