Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa pasipildė vartininku

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa pasipildė nauju vartininku. Žalgiriečių vartus šį sezoną saugos Ernestas Lukaševičius.
Ernestas Lukaševičius
Ernestas Lukaševičius / zalgiris.lt nuotr.

18-metis ekipos naujokas futbolą iki šiol žaidė „Vilties“ ir „Žalgirio“ organizacijose. Praėjusiame salės futbolo sezone E.Lukaševičius savo jėgas išbandė Vilniaus „Akto“ ekipoje.

„Prisijungti prie „Kauno Žalgirio“ mane paskatino noras siekti aukštų tikslų. Manau, mano patirtis lauko komandose padės man baziniais elementais, tačiau salės futbolas labai skiriasi nuo didžiojo futbolo. Norint kuo greičiau įsilieti į šį žaidimą teks nemažai padirbėti“, – mintimis dalinosi komandos naujokas.

E.Lukaševičius artėjančiame sezone bus jauniausias žalgiriečių vartininkas. Jaunasis futbolininkas neslėpė, kad konkuruoti su „Kauno Žalgirio“ vartininkais Ernestu Maceniu ir Jordanu bus itin sunku.

„Mano stipriausios savybės būtų žaidimo skaitymas ir žaidimas kojomis, o tai galėtų komandai padėti ne tik gynyboje, bet ir puolime, – kalbėjo E.Lukaševičius. – „Kauno Žalgiris“ yra stipriausia Lietuvos salės futbolo ekipa, tad man tai bus puiki galimybė gerinti savo įgūdžius ir tobulėti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas