Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Komedija: lietuviams futbolo mače turėję talkinti įkaušę lenkai pavogė kelio ženklą

Lietuvos teisėjai – Donatas Rumšas, Aleksandras Radiušas, Dovydas Sužiediėlis ir Robertas Šmitas buvo paskirti teisėjauti UEFA Čempionų lygos atrankos trečiojo etapo rungtynėse tarp Kyjivo „Dynamo“ ir Glazgo „Rangers“. Tai – nemenkas įvertinimas mūsų šalies arbitrams, tačiau prieš mačą visą prožektorių šviesą pasiėmė su lietuviais kartu turėję dirbti lenkai.
Bartoszas Frankowskis
Bartoszas Frankowskis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Futbolas UEFA

Mačas tarp „Rangers“ ir „Dynamo“ surengtas Liubline ir prie VAR ekranų lietuviams turėjo talkinti lenkai Bartoszas Frankowskis bei Tomaszas Musiala, tačiau netrukus paaiškėjo, kad juos pakeitė Tomaszas Kwiatkowskis ir Pawelas Malecas.

Kodėl įvyko rokiruotė? O gi B.Frankowskis, T.Musiala ir jų bičiulis Mikolajus rungtynių išvakarėse – pirmadienį – nusprendė išeiti į miestą. Įkaušę vyrai linksminosi ne tik svaigiausiais gėrimais, bet ir pavogė vieną iš Liublino kelio ženklų bei tempėsi jį per miestą.

Netrukus vyrų trio buvo pastebėtas policijos pareigūnų, kurie juos sulaikė. B.Frankowskis įpūtė 1,7 promilės, T.Musiala – 1,8. Sulaikyti arbitrai ir jų bičiulis naktį praleido areštinėje.

Abu teisėjai pareiškė, kad gailisi savo poelgio, tačiau nepaisant to, jų laukia sankcijos.

„Labai gailiuosi ir – grynai žmogiška prasme – kvaila, nes žinau, kad mano nelemtas elgesys mes šešėlį ant manęs“, – rašė T.Musiala.

„Padariau siaubingą klaidą, dėl kurios labai gailiuosi. Pasekmes priimsiu nuolankiai, bet kartu norėčiau tikėtis, kad kada nors pavyks atkurti žmonių pasitikėjimą“, – vylėsi B.Frankowskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas