Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kritikos sulaukusio C.Ronaldo sesuo rado atpirkimo ožį: „Kaip galima taip žaisti?“

Sugrįžimas po daugiau nei tris mėnesius trukusio karantino penkiskart geriausiu pasaulio futbolininku rinktam Cristiano Ronaldo nebuvo pats maloniausias – portugalas per du mačus nepelnė nė vieno įvarčio, su Turino „Juventus“ pralaimėjo Italijos taurės finalą, o po jo dar ir sulaukė kritikos dozės. Vis dėlto ne pirmą kartą žymųjį savo brolį užstojanti futbolininko sesuo Elma Aveiro rado blankoko C.Ronaldo žaidimo priežastį.
Cristiano Ronaldo užstojo jo sesuo
Cristiano Ronaldo užstojo jo sesuo / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį penktadienį pirmą kartą po ilgos pauzės į aikštę sugrįžęs C.Ronaldo Italijos taurės pusfinalyje prieš „AC Milan“ nerealizavo baudinio, o jo komanda į finalą prasprūdo tik dėka pirmajame mače vasarį pasiekto įvarčio išvykoje.

Visgi finale „Juventus“ sėkmės jau nepasikinkė – po nulinių lygiųjų per pagrindinį laiką „Napoli“ triumfavo baudinių serijoje, o C.Ronaldo per ją net negavo šanso smūgiuoti į vartus – neapoliečiai „Senąją senjorą“ parklupdė dar iki portugalo mėginimo.

„Šiuo metu jis net nesugeba įveikti savo tiesioginio oponento. Portugalas atrodo fiziškai nepasirengęs ir nesugeba žaisti su kamuoliu. Šis pralaimėjimas menkina Cristiano Ronaldo palikimą“, – po Italijos taurės finalo aštriai pasisakė rungtynes „Rai Sport“ televizijoje vertinęs legendinis italas Luca Toni.

Kitokią nuomonę apie rungtynes turėjo C.Ronaldo sesuo. Ji instagrame apgynė 35-erių puolėją bei paleido kritikos strėlių į kitų „Juventus“ žaidėjų bei trenerio Maurizio Sarri pusę.

„Ką tu gali daugiau padaryti? Tai viskas – mano mielasis negali stebuklų atlikti vienas ir viską padaryti pats. Nesuprantu, kaip galima taip žaisti. Išlaikyk pakeltą galvą – tu tiesiog negali padaryti daugiau, mano karaliau“, – rašė E.Aveiro.

C.Ronaldo tai buvo antras iš eilės pralaimėtas finalas – 2019 m. gruodį jis su „Juventus“ neiškovojo ir Italijos supertaurės, kai finale nusileido Romos „Lazio“. Tai tapo pirmuoju atveju portugalo karjeroje, kai jis suklupo dviejuose finaluose paeiliui.

Pasitaisyti C.Ronaldo galės Italijos „Serie A“ čempionate, kurio kovas pratęs jau pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas