Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Kurioziškai nuo dviračio nusivertęs Anglijos žaidėjas traumų išvengė, bet pamoką išmoko

Anglijos rinktinės ir „Newcastle United“ žaidėjas Anthony Gordonas susižeidė Europos čempionato, bet ne rungtynių metu. Turnyro atkrintamosioms su komanda Vokietijoje besiruošiantis futbolininkas susižeidė važinėdamas dviračiu.

Vienoje iš rinktinės treniruočių A.Gordonas pasirodė smarkiai nubrozdintu smakru, žymių buvo ir ant nosies. Pasirodo, 23-ejų A.Gordonas nukrito nuo dviračio.

Laimei, išvengė rimtesnių sužalojimų ir tęsti čempionatą galės.

Apie savo nuotykį A.Gordonas pasakojo spaudos konferencijoje. Jo teigimu, krisdamas nuo dviračio į orą buvo pakilęs net kelis metrus.

„Tai buvo atstatomoji treniruotė dviračiais, buvo graži diena. Važiavau nuo kalno ir bandžiau padaryti trumpą vaizdo įrašą savo šeimai, kad parodyčiau, ką veikiu. Nespėjau susivokti, kaip veidu tėškiausi į žemę“, – pasakojo A.Gordonas.

Jis aiškino, kad nelaimę lėmė ir tam tikri dviračių kultūros Anglijoje bei Vokietijoje skirtumai.

„Akivaizdu, kad elektrinis dviratis yra daug greitesnis nei įprasti dviračiai, o Anglijoje priekinis stabdis yra dešinėje pusėje, todėl, kad sulėtinčiau, spaudžiau kairįjį – akimirksniu ne sulėtėjau, o visiškai sustojau ir pakilau 10 pėdų į orą! Kritau smakru į priekį...“, – sakė A.Gordonas, pripažinęs, kad pasekmės labai laimingos.

„Galėjo nutikti bet kas. Tai įvyko golfo aikštyne ir man pavyko nusileisti ant vienintelio ten buvusio žvyro gabalėlio“.

Jis pridūrė: „Manau, kad šios istorijos moralas yra tas, kad šiais laikais per daug laiko praleidžiame prie telefonų. Šios istorijos moralas – tiesiog mėgaukimės akimirkomis be telefonų“.

Pasijuokdami iš incidento komandos draugai A.Gordonui padovanojo šalmą ir pagalbinius ratukus, skirtus pradedantiesiems.

A.Gordonas čempionate kol kas žaidė tik epizodiškai – mače su Slovėnija aikštėje pasirodė tik 89-ą minutę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius