Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Messi davė pažadą „Barcai“, bet įvardijo ir svajonę: „Norėčiau žaisti JAV“

„Barcelona“ žvaigždė Lionelis Messi nuo praėjusios vasaros siejamas su persikėlimu į kitą komandą, tačiau viduryje sezono palikti Katalonijos argentinietis neketina.

33-ejų šešiskart geriausias pasaulio futbolininkas po kelių nesėkmingų pasirodymų ir kibirkščių komandos viduje vasaros pabaigoje norėjo ištrūkti iš „Barcos“, tačiau tuometis klubo prezidentas Josepas Maria Bertomeu argentiniečio nepaleido.

Vis dėlto jau ateinančią vasarą baigsis L.Messi kontraktas su „Barca“, o daugelis spėjo, jog ištrūkti iš vienintelės savo karjeros komandos jis gali pamėginti ir per žiemos perėjimų langą metų pradžioje, kai galės pradėti derybas su kitais klubais.

Tačiau L.Messi tokias spekuliacijas neigia.

„Dabar man svarbiausia yra susitelkti ties komanda ir sėkmingai užbaigti sezoną. Noriu laimėti trofėjus, o tam negali trukdyti pašaliniai dalykai“, – Ispanijos „La Sexta“ televizijai sakė puolėjas.

Visgi paklaustas apie ateitį L.Messi neslėpė turintis norą kada nors pažaisti ir už Atlanto.

„Nežinau, ką darysiu ateityje. Palauksiu, kol baigsis sezonas. Bet norėčiau žaisti ir pagyventi Jungtinėse Valstijose ir šios šalies lygoje. Nors galiausiai kažkokiu būdu vis tiek sugrįžčiau į Barseloną“, – kalbėjo L.Messi.

Norėčiau žaisti ir pagyventi Jungtinėse Valstijose.

Ispanų televizijoje argentinietis buvo paklaustas ir apie dabar jau buvusį klubo prezidentą, dėl kurio jis ir norėjo palikti klubą. J.M.Bertomeu neatlaikęs spaudimo atsistatydino iš pareigų spalį, o ryškiausia „Barcelona“ klubo žvaigždė pavadino jo laikotarpį „katastrofa“.

„Tai – sunkus momentas visiems klube ir aplinkui jį. Tie, kurie yra klubo viduje ir mato, kokia bloga yra situacija, supranta, kaip sunku bus sugrįžti į tą lygį, kuriame šis klubas buvo“, – sakė „Barca“ žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento