Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Messi tėvo ir agento reakcija apie kosminį susitarimą: „Melagiena“

Užsienio žiniasklaidai, įskaitant ir milžinę naujienų agentūrą AFP, tvirtinant, kad Lionelis Messi apsisprendė kitą sezoną rungtyniauti Saudo Arabijoje, žodį tarė futbolininko tėvas ir agentas Jorge Messi.

„Nėra absoliučiai jokio susitarimo su jokiu klubu kitam sezonui“, – naudodamas socialinius tinklus pranešimą išplatino J.Messi.

Anksčiau antradienį AFP, remdamasi savo šaltiniais, tvirtino, kad L.Messi davė pažadą kitą sezoną keltis į Rijado „Al-Hilal“ klubą, kuriame per metus uždirbs rekordinius 400 mln. eurų.

„Joks sprendimas nebus priimtas, kol L.Messi nebaigs sezono Paryžiaus „Saint-Germain“ klube“, – tikino pasaulio čempiono tėvas ir agentas.

„Gandų niekada netrūksta, kaip ir norinčių pasinaudoti L.Messi vardu, tačiau tiesa yra viena – galime garantuoti, kad nėra jokio susitarimo su niekuo. Nei žodinio, nei raštiško“, – tęsė J.Messi.

„Man tai panašiau į nepagarbą iš žiniasklaidos pusės. Nepateikti jokie įrodymai, o tiesiog bandoma pasinaudoti šia melagiena“, – užbaigė Jorge.

„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi kartu su tėvu Jorge
„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi kartu su tėvu Jorge

Priminsime, kad L.Messi pirmadienį grįžo į PSG klubo treniruotes po to, kai Paryžiaus klubas panaikino savo žvaigždei skirtą 2 savaičių diskvalifikaciją.

L.Messi buvo nubaustas už tai, kad nepasirodė komandos treniruotėje po Prancūzijos čempionate patirto pralaimėjimo. Vietoje to, L.Messi nuvyko į Saudo Arabiją ir kartu su šeima pozavo nuotraukoms.

Argentinietis yra Saudo Arabijos turizmo ambasadorius, o už savo poelgį galiausiai atsiprašė.

Jo sutartis su PSG galioja iki šio sezono pabaigos. Pasak pranešimų, argentinietis nesiruošia likti Paryžiuje, o jo parašo be minėto „Al-Hilal“ klubo taip pat siekia „Barcelona“ bei Davido Beckhamo valdomas „Miami Inter“ klubas, rungtyniaujantis MLS lygoje JAV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas