Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

L.Pilibaitis taško nededa – toliau ves į priekį A lygos naujokus

Kelialapį į Lietuvos futbolo A lygą pelnęs ir sensacingai LFF taurę iškovojęs Vilniaus raj. „TransINEVST“ futbolo klubas dar sezonui pratęsė bendradarbiavimą su svarbiausia komandos dalimi – kapitonu Linu Pilibaičiu.
Lino Pilibaičio ir Galinės kaimo „TransINVEST“ triumfas LFF taurės finale
Lino Pilibaičio ir Galinės kaimo „TransINVEST“ triumfas LFF taurės finale / Elvio Žaldario/LFF nuotr.

38 metų futbolininkas per savo karjerą Lietuvoje yra atstovavęs „Kaunui“, Vilniaus „Žalgiriui“, Klaipėdos „Atlantui“ ir „Kauno Žalgiriui“, taip pat yra rungtyniavęs Škotijos, Vengrijos ir Rumunijos komandose.

Buvęs Lietuvos rinktinės narys prie Vilniaus raj. ekipos prisijungė prieš 2023 metų sezoną, o 2024-aisiais su ja gali pasirodyti ir UEFA Europos Konferencijų lygoje, jei „TransINVEST“ gaus UEFA licenciją.

„Sveikinu visus komandos gerbėjus su artėjančiaisiais 2024 metais! Jūsų palaikymas mūsų komandą vedė pergalių keliu. Manau, ir artėjantis sezonas bus kupinas įtemptų rungtynių, įsimintinų pergalių! – L.Pilibaitį cituoja klubo paskyra feisbuke. – Kartu su šeima džiaugiamės dėl to, kokį neįtikėtiną kelią kaip komanda nuėjome. Smagu matyti mūsų klubo stulbinantį augimą ir ryškią ateitį, kuri mūsų laukia. Tai yra tikrai ilgalaikis projektas, prie kurio man garbė prisidėti.

Nuoširdžiai dėkoju klubo vadovybei, o ypač treneriams Giedriui Barevičiui bei Aurimui Tamaliūnui, kurie parodė norą mane ir toliau matyti komandos sudėtyje. Džiaugiuosi turėdamas galimybę būti šios nepaprastos komandos dalimi.

Su nekantrumu laukiame buvusių ir naujų žaidėjų, kurie atneš savo unikalius talentus ir patirtį, prisijungimo prie mūsų komandos. Tvirtai tikiu, kad su šia nuostabia komanda turime potencialą pasiekti kažko tikrai išskirtinio! Iki greito susitikimo, ištikimieji mūsų sirgaliai. Mes stengsimės ir šį sezoną Jūsų nenuvilti!“

Kiek anksčiau „TransINVEST“ paskelbė, kad komandoje karjerą taip pat tęs Henrique Devensas, Deividas Malžinskas ir Povilas Kiselevskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas