Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 03

L.Varanavičiaus sumušimu įtariamas LFF funkcionierius – laisvėje: „Buvo košmaras“

Praėjusių metų pabaigoje Lietuvos futbolo padangę nušvietė netikėta žinia, jog suimtas buvęs Lietuvos jaunimo rinktinių treneris bei Lietuvos vaikų ir jaunimo asociacijos prezidentas Vytautas Vaškūnas. 52-ejų kauniečiui pareikšti kaltinimai dėl daugiau nei prieš dešimt metų Laisvės alėjoje įvykusio incidento, kai prie savo namų buvo sumuštas buvęs Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius. Praėjus beveik devyniems mėnesiams V.Vaškūnas išleistas į laisvę. Mįslingą situaciją 15min komentavęs treneris tikina, kad šis incidentas – visiškas nesusipratimas, ir teigia, kad kaltinimai jam laužti iš piršto.
U-17 futbolo rinktinės treneris Vytautas Vaškūnas
Vytautas Vaškūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmiausia apie savo išėjimą į laisvę V.Vaškūnas pranešė jam priklausančioje „FT Golas“ feisbuko paskyroje.

Joje gyvybės ženklų nebuvo nuo spalio 17-osios, bet birželio 26-osios vidurdienį netikėtai pasirodė vaizdo įrašas su prierašu „Dėkingas. Kylam“.

1:46 min. įraše V.Vaškūnas mina dviratį ir filosofiškai žvelgia į ateitį.

„Gyvenimas yra kaip amerikietiški kalneliai. Tik vieną dalyką noriu švelniai priminti: nesvarbu, kur tu atsidursi, ar viršuje, ar apačioje, ypač apačioje, reikalinga kartais būna pagalba. Ir ten atsiranda mūsų angelai sargai, kurie ištiesia tau ranką ir padeda kilti į viršų. Mano švelnus priminimas visiems mums, tiek jums, tiek man: dėkoti, mylėti, puoselėti ir gerbti savo angelus sargus, kurie sunkią minutę tau tiesia ranką“, – paslaptingai mintimis dalijosi vyras.

Priminsime, kad V.Vaškūnas ne vienerius metus užėmė LFF vaikų ir jaunių futbolo asociacijos prezidento pareigas bei buvo jaunių rinktinės vyriausiuoju treneriu.

Lietuvos futbolo federacijos valdžios svertus perėmus Arūnui Pukeliui, V.Vaškūno įtaka stipriai sumenko, o galiausiai jis ir visai buvo patrauktas į antrąjį planą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus