Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„La Liga“ ir „Serie A“ akistatos – per lietuvišką televiziją

Nuo šiol futbolo gerbėjai Lietuvoje galės tiesiogiai mėgautis savo palaikomų klubų rungtynėmis aukščiausiose Europos futbolo lygose. Ispanijos „La Liga“, Prancūzijos „Ligue 1“ ir Italijos „Serie A“ čempionatus bus galima stebėti per „TV3 Sport“ kanalus ir naujos kartos televiziją „Go3“.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / J.E.E/SIPA nuotr.

Be to, futbolo žiūrovai pamatys ir Nyderlandų „Eredevisie“, Škotijos „Premiership“ ir Belgijos „1A Pro League“ rungtynes.

Lietuvos futbolo fanai galės stebėti savo mylimų klubų, tokių kaip „Barca“, Madrido „Real“, „Juventus“, „Paris Saint-Germain“, „Ajax“, „Club Brugge“, „Celtic“ ir kitų, kovas dėl titulų šešiose Europos futbolo lygose su profesionaliu lietuvišku komentavimu.

TV3 Grupės Sporto padalinio vadovas Raimondass Zepass sako: „Penktadienio vakarą Liono klubas priims lygos debiutantą „Ajaccio“, o naujasis „Ligue 1“ sezonas prasidės ne tik „Parc Olympique Lyonnais“ stadione, bet ir per „TV3 Sport“ kanalus bei „Go3“ televiziją. Šis futbolo sezonas bus ypatingas, nes mūsų žiūrovai galės stebėti daugiau geriausių Europos futbolo lygų nei bet kada anksčiau. Po savaitės prasidės ir „LaLiga“ bei „Serie A“ lygų sezonai, kurios kartu su Nyderlandų, Škotijos ir Belgijos aukščiausiaisiais divizionais papildys futbolo transliacijas“.

Bendradarbiavimas su „La Liga“, „Ligue 1“, „Serie A“, „Eredevisie“, Škotijos „Premiership“ ir Belgijos „1A Pro League“ užtikrina, kad Lietuvos žiūrovai galės stebėti elitinio sporto transliacijas, įskaitant NBA, Eurolygą, Europos taurę, krepšinio Čempionų lygą, „Betsafe-LKL“, „Liga ACB“, FIBA nacionalinių rinktinių varžybas, NCAA, BIG3, Lietuvos 3x3 krepšinio lygą, UFC, ATP tenisą, WRC, ERC, Moto GP, MXGP, „Extreme E” ir daugelį kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas