Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legenda – atgal į aikštę? „Serie A“ klubai kviečia 48-erių F.Totti

Legendiniam Italijos futbolininkui Francesco Totti yra 48-eri, tačiau daugelio nuostabai, karjerą baigęs puolėjas vis dar paklausus rinkoje.

F.Totti teigia, kad „Serie A“ klubai vis dar domisi juo ir skambina klausdami, ar legenda sutiktų vėl sugrįžti į aikštę..

48 metų F.Totti iš profesionalaus futbolo pasitraukė 2017 m. Visą savo karjerą (1993-2017 m.) jis praleido Romos komandoje, sužaisdamas 786 rungtynes ir pelnydamas 307 įvarčius.

„Buvo „Serie A“ komandų, kurios man paskambino. Pripažįstu, kad jos privertė mane šiek tiek susimąstyti, šiek tiek beprotiška, – sakė F.Totti. – Būtų sunku, bet gyvenime niekada nesakyk niekada.

Yra žaidėjų, kurie žaidė daug metų po karjeros pabaigos. Tai taip pat priklauso nuo to, kur žaidi, su visa pagarba, bet jei grįžčiau į „Serie A“, turėčiau labai sunkiai treniruotis.“

2006 m. pasaulio čempionas pareiškė, kad atsisakytų žaisti „Lazio“ klube, kuris yra didžiausias buvusios F.Totti ekipos priešininkas.

„Lazio“? Net nesvarsčiau, – sakė jis. – Būčiau pasiruošęs po dviejų ar trijų mėnesių. Vis dar žaidžiu būdamas 48-erių. Jei turėčiau daryti ką nors beprotiško, tai daryčiau Italijoje, o ne užsienyje, bet tai beprotiška.“

Prieš septynerius metus karjerą baigęs F.Totti teigia, kad karjerą baigė ne savo noru.

„Vertęs naują puslapį niekada nežinai, kas tavęs laukia. Tai nebuvo mano pasirinkimas, bet tą akimirką teko padaryti kitaip nei diktavo kontekstas.

Gal dėl to ir aš turiu tą dalyką savyje. Tiesa, viskam yra pradžia ir pabaiga. Aš nenorėjau baigti karjeros ir taip tas langas liko atviras“, – sakė futbolininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento