Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinis E.Cantona įvardijo C.Ronaldo bėdą: „Jis turi su tuo susitaikyti“

38-ąjį gimtadienį netrukus švęsiantis Cristiano Ronaldo ruošiasi savo debiutui „Al-Nassr FC“ ekipoje, o šis jo karjeros žingsnis toliau aptarinėjimas įvairiuose futbolo sluoksniuose.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / Scanpix/dpa/picture-alliance nuotr.

Į Saudo Arabiją portugalas pasuko tuomet, kai išsiskyrė keliai su „Manchester United“, kur veterano netenkino epizodinis vaidmuo.

Legendinis Ericas Cantona, duodamas interviu „Manchester Evening News“, aiškino, jog problema, kad CR7 nesugeba susitaikyti su neišvengiama karjeros pabaiga.

„Manau, yra dviejų tipų futbolo veteranai. Vieni, kurie įsivaizduoja, kad jiem vis dar 25-eri ir kurie nori žaisti kiekvienas rungtynes. Ir antri, kurie supranta, kad jiems nebe 25-eri ir kurie stengiasi daugiau padėti jaunimui. Pastarieji supranta, kad negali žaisti visų rungtynių, kad turi laukti savo momento“, – sakė E.Cantona.

„Aš nepriklausiau nė vienai kategorijai, nes anksti baigiau karjerą“, – pridūrė legendinis prancūzas.

„Yra nemažai aktyvių veteranų, kurie stovi šalia jaunuolių ir jiems padeda. Toks yra Zlatanas, tokie buvo Ryanas Giggsas ar Paolo Maldini. Cristiano nesupranta šito.

Jis nesupranta, kad jam ne 25-eri. Bet jis sensta ir turėtų susitaikyti su tuo. Pasakyti sau: „OK, man ne 25-eri, negaliu žaisti kaskart, bet padėsiu jaunimui ir susitaikysiu su vaidmeniu“.

E.Cantona tai palygino su mirties neišvengiamumu.

„Aš negaliu bėgti taip, kaip 30-ies – turiu susitaikyti su tuo. Taip, kaip susitaikyti, kad vieną dieną mirsiu. Sunku, bet turime tai priimti. Karjeros pabaiga šiek panaši į mirtį – reikia su tuo susitaikyti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas