Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Leicester City“ treneris Claudio Ranieri: „Jamie Vardy ir Riyadas Mahrezas kainos neturi“

„Premier“ lygos lyderių „Leicester City“ treneris Claudio Ranieri po dar vienos klubo pergalės pirmadienį pareiškė, kad nėra pasaulyje pinigų sumos, už kurią jis parduotų savo ekipos super duetą – Jamie Vardy ir Riyadą Mahrezą.
Claudio Ranieri
Claudio Ranieri / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį J.Vardy įmušė jau 15-ąjį savo įvartį per 16 rungtynių „Premier“ lygoje, o R.Mahrezas pridėjo savo 11-ąjį. „Leicester“ 2:1 namuose nukovė stringantį „Chelsea“ ir išliko čempionato lyderiu.

„Niekas negali įsigyti Vardy arba Mahrezo sausio mėnesį. Jie neturi tokių pinigų, o aš neturiu kainos.

Kodėl aš turėčiau įvardyti sumą? Jei aš pasakysiu tiek, kažkas prie to bandys pridėti vienetą, tad ne, aš to nedarysiu. Pakartosiu, kad niekas jų nenupirks“, – pirmadienį po 10-osios pergalės čempionate kalbėjo C.Ranieri.

J.Vardy yra snaiperių sąskaitos lyderis, o R.Mahrezas, kuris jau yra atlikęs 7 rezultatyvius perdavimus, rikiuojasi trečias. „Leicester“ savo ruožtu yra rezultatyviausias „Premier“ lygos klubas.

Įspūdingas R.Mahrezo įvartis į Chelsea vartus

Kalbėdamas su „Sky Sports“ žurnalistais buvęs futbolininkas Jamie Carragheris prilygino R.Mahrezo žaidimą Lioneliui Messi.

„Mahrezas savo kaire koja daro dalykus, kurie įmanomi tik L.Messi. Cezaras Azpilicueta („Chelsea“ krašto gynėjas) pernai buvo vienas geriausių lygoje, tačiau jis nieko negalėjo padaryti R.Mahrezui. Visi stipriausi Europos klubai į jį jau taikosi“, – teigė J.Caragheris.

Anot „Liverpool“ legendos, labai svarbu, kad sausį „Leicester“ neparduotų savo lyderių: „Jeigu žaidėjai yra protingi, jie niekur neišvyks.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas