Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškoji „HNK Gorica“ išsityrė nuo koronaviruso ir sužaidė pirmąsias rungtynes

Valdo Dambrausko treniruojama, Mindaugo Nikoličiaus vadovaujama ir Pauliaus Golubicko atstovaujama „HNK Gorica“ ekipa sužaidė pirmąsias draugiškas rungtynes po karantino. Pergalės jose iškovoti Kroatijos klubui nepavyko, bet V.Dambrauskas dar prieš mačą džiaugėsi dėl galimybės sugrįžti ant vejos.
Paulius Golubickas
Paulius Golubickas / HNK Gorica nuotr.

Velika Goricos klubas draugiškame susitikime Rujevicos mieste 2:2 sužaidė su kitu Kroatijos klubu Pulos „Istra 1961“.

„HNK Gorica“ pirmavo 2:0 po įvarčių 26 ir 62 minutėmis, bet varžovai sugebėjo išlyginti rezultatą pasižymėdami 76 ir 83 min.

„HNK Gorica“ gretose žaidė ir P.Golubickas, kuriam, kaip ir jo komandos draugams, tai buvo pirmasis mačas nuo kovo pradžios, kai Kroatijos pirmenybės buvo sustabdytos dėl koronaviruso pandemijos.

Dar prieš šį mačą visi „HNK Gorica“ nariai buvo ištirti nuo koronaviruso. Visų klubo žaidėjų ir darbuotojų rezultatai buvo neigiami.

„Visi laukėme šio momento, kai vėl galėsime žaisti futbolą, – dar prieš draugišką mačą kalbėjo V.Dambrauskas. – Džiaugiamės, kad mums leido kartu treniruotis ir pajausti komandinę dvasią. Manau, kad tokios rungtynės, kuriose gali susitikti komandos iš skirtingų šalies dalių, yra labai svarbios. Tai reiškia, kad gyvenimas pamažu tampa normaliu ir kad mes laimime šią kovą su pandemija.“

Jau šeštadienį „HNK Gorica“ sužais dar vieną draugišką susitikimą, o atnaujintose Kroatijos pirmenybėse startuos birželio 6-ąją.

Lietuviškasis klubas po 26 turų Kroatijos čempionate turi 35 taškus užima 6-ąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai