Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo čempionate – naujas autsaideris

„TOPsport A lygos“ 32-asis turas finišavo atkaklia akistata Marijampolėje. Vietos „Sūduva“ bei Vilniaus rajono „TransINVEST“ pasidalino po tašką – 0:0.
A lygos rungtynės: Vilniaus „Žalgiris“ – Telšių „Džiugas“.
Telšių „Džiugas“ gerai pradėjo sezoną, bet dabar komanda nukrito į paskutinę vietą. / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pirmame kėlinyje aikštėje buvo daug kovos, komandos grėsmingų epizodų gausa neišsiskyrė. Po Henrique Devenso smūgio svečiai buvo arti įvarčio, tačiau kamuolys atsimušė nuo skersinio ir atšoko greta vartų linijos.

Darbo turėjo „TransINVEST“ ekipos vartininkas Stefanas Čupičius: serbas atrėmė Motiejaus Burbos bei Henry Uzochukwu bandymus.

Po pertraukos komandos toliau skyrė nemažą dėmesį gynybai bei atkarpomis perimdavo iniciatyvą. Aktyviai žaidusio Chidera Henry Nwoga iš toli spirtą kamuolį sugavo Giedrius Zenkevičius, sykį sėkmingai arti savo vartų sužaidė Tautvydas Burdzilauskas.

Marijampolės ekipa mačo pabaigoje buvo aktyvesnė, tačiau svečiai blokavo kelias atakas, o vartų sargas S.Čupičius nuslopino porą oponentų bandymų smūgiuoti galva.

Po 32-ojo turo abi komandos savo kraityje turi po 33 taškus bei užima 8-ąją bei 9-ąją pozicijas.

Sužaidusios lygiosiomis jos žemyn į iškritimo zoną nustūmė Telšių „Džiugą“ (32 taškai), kuris sekmadienį išvykoje 0:1 pralaimėjo Kauno rajono „Hegelmann“.

Standings provided by Sofascore

Iki čempionato pabaigos likus sužaisti po penkerias rungtynes turnyro apačioje esančioms komandoms reikės atkakliai pasigrumti siekiant išsaugoti vietą lygoje.

Suprasti akimirksniu

  • „Džiugui“ liko rungtynės: spalio 18 d. išvykoje su „Panevėžiu“, spalio 22 d. išvykoje su „Panevėžiu“, spalio 27 d. išvykoje su „Kauno Žalgiriu“, lapkričio 2 d. išvykoje su „Šiauliais“, lapkričio 7 d. išvykoje su Vilniaus „Žalgiriu“.
  • „Sūduvai“ liko rungtynės: spalio 20 d. išvykoje su „Šiauliais“, spalio 27 d. namie su „Banga“, lapkričio 2 d. išvykoje su „Hegelmann“, lapkričio 9 d. išvykoje su „Kauno Žalgiriu“.
  • „Transinvest“ liko rungtynės: spalio 19 d. namie su „Hegelmann“, spalio 26 d. namie su Vilniaus „Žalgiriu“, lapkričio 2 d. išvykoje su „Banga“, lapkričio 6 d. išvykoje su „Hegelmann“, lapkričio 9 d. namie su „Panevėžiu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas