Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvos rinktinės gynybos ramstis B.Šatkus turi naują klubą

Lietuvos futbolo rinktinės vidurio gynėjas Benas Šatkus turi naują klubą. 21-erių futbolininkas ir toliau karjerą tęs Vokietijoje. Jis atstovaus trečiame divizione rungtyniaujančiam „VfL Osnabruck“ klubui.
Benas Šatkus
Benas Šatkus / vfl.de nuotr.

Tiesa, prie naujosios komandos gargždiškis prisijungs tik po šio sezono, nes dar turi galiojančią sutartį su „Nurnberg“ antrąja komanda.

„Nepaisant jauno amžiaus, Benas jau turi tarptautinio lygio patirties, yra talentingas ir tobulėjantis futbolininkas. Jis turėtų puikiai įsilieti į mūsų komandą“ , – vylėsi klubo sporto direktorius Amiras Shapourzadehas.

„VfL Osnabruck“ 190 cm lietuviu domėjosi jau kuris laikas.

B.Šatkus karjerą pradėjo Gargždų „Bangos“ komandoje, o 2017-aisiais persikėlė į Vokietiją.

Iš pradžių su „Nurnberg“ jis žaidė Vokietijos U-17, U-19 čempionatuose, o vėliau atstovavo U-23 komandai, kuri rungtyniavo Bavarijos regioninėje lygoje.

Elvio Žaldario/LFF nuotr./Benas Šatkus
Elvio Žaldario/LFF nuotr./Benas Šatkus

„Kai išgirdau apie „VfL Osnabruck“ susidomėjimą, ilgai nedvejojau. Tai yra puikias tradicijas turintis klubas, ambicinga komanda, kuri žaidžia ypatingame stadione su aistringais gerbėjais. Esu labai laimingas, kad netrukus galėsiu prisijungti prie ekipos“, – teigė B.Šatkus.

„VfL Osnabruck“ praėjusį sezoną žaidė antroje „Bundesligoje“, bet užėmė šešioliktą vietą tarp aštuoniolikos ekipų ir nukrito ešelonu žemyn.

Šiuo metu trečioje lygoje tarp dvidešimties komandų Osnabriuko ekipa žengia penkta. Į antrą „Bundesliga“ pakyla dvi stipriausios komandos, o trečia žaidžia pereinamąsias rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas