Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos rinktinės sudėtyje – net dvi paskutinių minučių permainos

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė pirmadienį pradėjo dešimties dienų trukmės stovyklą, kurios metu sužais tris susitikimus – kontrolinėje akistatoje jėgas lietuviai išmėgins su Kosovo komanda, o vėliau prasidės kitų metų pasaulio futbolo čempionato atrankos kovos. Tiesa, keitėsi ir nacionalinės komandos sudėtis, į ją negalės atvykti du futbolininkai.

Valdas Urbonas teigė, kad rinktinėje nebus Modesto Vorobjovo ir Mindaugo Palionio, o juos sudėtyje pakeis „Kauno Žalgirio“ duetas – Karolis Šilkaitis ir Rimvydas Sadauskas.

„Tikiu, kad daugiau tų pakeitimų nebus, bet viskas kinta labai greitai. Žiūrime pozityviai į priekį ir ruošiamės rungtynėms“, – pasakojo strategas.

Pirmadienį lietuviai susirinko treniruotei Vilniaus LFF stadione, o jau antradienį laukia skrydis į Kosovą, kurio sostinėje Prištinoje trečiadienį numatytas kontrolinis susitikimas tarp Kosovo ir Lietuvos vienuolikių.

Prieš treniruotę savo mintimis pasidalino vyriausiasis rinktinės treneris Valdas Urbonas.

„Nuotaikos pakilios, visada smagu pradėti rinktinės futbolo sezoną. Vyrai susirinkę, pasiilgę vieni kitų, nori save išreikšti, tad nuotaikos darbingos ir judėsime į priekį.

Pagrindiniai stovyklos akcentai yra prisiminti tuos taktinius dalykus, tas detales, kurios buvo svarbios ir kurios dominavo praeitais metais, norėtųsi tęstinumo ir išlaikyti stabilumą žaidimo braiže“, – teigė vyriausiasis rinktinės treneris.

Vienas rinktinės vedlių Arvydas Novikovas akcentavo, jog prieš šių metų kovas yra svarbus iš pernai likęs rinktinės branduolys.

„Tai yra labai svarbu, mes esame susižaidę, pasikeitė tik kažkiek trenerių štabo, bet visi visus pažįsta ir manau, kad funkcionuosime gerai“, – sakė futbolininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento