Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Lietuvos U21 rinktinė baudinių serijoje krito prieš Latviją

Lietuvos vaikinų U21 futbolo rinktinė ketvirtadienį pradėjo savo pasirodymą Estijoje vykstančiame Baltijos taurės turnyre.
Faustas Steponavičius
Faustas Steponavičius / Elvio Žaldario/LFF nuotr.

Pusfinalio rungtynėse Tomo Ražanausko auklėtiniai po baudinių serijos 2:4 (pagrindinis laikas – 1:1) pralaimėjo Latvijos futbolininkams. Kitame susitikime Estija 1:0 nugalėjo Suomiją, o tai reiškia, kad sekmadienį lietuviai su suomiais žais dėl trečios vietos. Rungtynės prasidės 12 valandą Lietuvos laiku. Finalo rungtynėse 15 valandą žais estai ir latviai.

Rinktinė Baltijos taurės startą pasitinka su keliais pakeitimais lyginant su pirmine sudėtimi – dėl traumų ar kitų sveikatos negalavimų neturėsime Džiugo Aleksos, Žygimanto Baltrūno ir Gabrieliaus Micevičiaus, juos protokole pakeitė Marius Skirmantas, Denis Ževžikovas ir Gabrielis Nikonovas

Ketvirtadienio dvikova sėkmingiau prasidėjo latviams – jie kiek daugiau buvo su kamuoliu, o kėliniui persivertus į antrą pusę išsiveržė į priekį. Visgi lietuviai nesutriko ir jau vos po minutės tikslaus perdavimo iš krašto sulaukęs Faustas Steponavičius iš arti pasiuntė kamuolį į tinklą.

Iki pertraukos daugiau tikslių smūgių nebuvo ir komandos išėjo ilsėtis rezultatui esant 1:1.

Antras kėlinys klostėsi itin ramiai – nors latviai ilgiau buvo su kamuoliu, jiems lietuvių pramušti niekaip nepavyko. Tiesa, vienas jų bandymas sudrebino Juliaus Virvilo vartų skersinį, tačiau kamuolys į vartus nekrito.

Pačioje dvikovos pabaigoje iš arti smūgiavo Nojus Lukšys, bet jo smūgis praskriejo greta vartų ir mačo baigtis nusikėlė į baudinių seriją.

Ten geriau sekėsi latviams, kurie smūgiavo tiksliau ir iškovojo kelialapį į finalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius