Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvos žurnalistai žaidė futbolą tarptautiniame turnyre Armėnijoje

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubas „PRESS‘as“ dalyvavo tarptautiniame žurnalistų futbolo turnyre Armėnijos Kapano mieste. Lietuvos atstovai varžėsi su dviem šeimininkų komandomis, taip pat žurnalistais iš Vokietijos, Rumunijos, Moldovos, Sakartvelo ir Egipto.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 PRESS’as

„PRESS‘as“ sužaidė 7 rungtynes, iškovojo 2 pergales, patyrė 2 pralaimėjimus ir 3 kartus sužaidė lygiosiomis. Surinkti 9 taškai lėmė 5 vietą tarp 8 komandų.

Lietuvos žurnalistai turnyrą pradėjo lygiosiomis 0:0 su Egiptu, vėliau 2:0 nugalėjo vokiečius, bet 0:2 pralaimėjo moldavams. Toliau sekė lygiosios 0:0 su Rumunija ir 1:1 su Jerevano komanda. Priešpaskutiniame ture iškovota pergalė 7:2 prieš Sakartvelo ekipą, o paskutiniame ture 2:3 pralaimėta Kapano miesto atstovams.

Įvarčiais Armėnijoje pasižymėjo ir 15min portalo žurnalistai. 3 įvarčius įmušė aktualijų redaktorius Raimundas Celencevičius, 2 įvarčiai sporto redaktoriaus Kęsto Rimkaus sąskaitoje, kartą pasižymėjo sporto žurnalistas Marius Bagdonas.

Turnyrą laimėjo 19 taškų surinkusi Moldovos komanda, antrą vietą užėmė Rumunija (16 tšk.), treti finišavo Kapano atstovai (14 tšk.), ketvirti liko Jerevano žurnalistai (11 tšk.). Už lietuvių nugarų išsirikiavo Egiptas (7 tšk.), Sakartvelas (3 tšk.) ir Vokietija (0 tšk.).

Tai jau ketvirtas „PRESS‘o“ komandos vizitas į Armėnijoje vykstantį turnyrą. Lietuvos žurnalistai futbolą yra žaidę ir kitose šalyse – Anglijoje, Ukrainoje, Lenkijoje, Latvijoje, Estijoje, Sakartvele, Moldovoje, Egipte.

„PRESS‘o“ organizuojamas tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras rengiamas nuo 2005 m. ir tapo seniausiai vykstančiu žurnalistų turnyru visoje Europoje. Po viešnagės Lietuvoje vykstančiuose turnyruose, varžybas savo šalyse ėmėsi rengti ir kitų valstybių žurnalistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas