Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lionelis Messi traukiasi iš rinktinės, juo gali pasekti dar ne vienas

Trys iš eilės pralaimėjimai finaluose privertė penkiskart geriausią pasaulio futbolininką Lionelį Messi pasitraukti iš Argentinos futbolo rinktinės. 29-erių puolėjas rinktinėje taip ir liko be svarbiausių titulų.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“/AP nuotr.

2014 metų pasaulio čempionato finalas, 2015 ir 2016 metų „Copa America“ turnyro finalai. Trys iš eilės pralaimėtos svarbiausios rungtynės – taip bus atsimenamas L.Messi.

29-erių argentinietis iš rinktinės išeina sužaidęs 113 rungtynių ir pelnęs 55 įvarčius. Pastarasis rodiklis – visų laikų rekordas, vienu įvarčiu daugiau nei Gabrielis Batistuta.

„Manau, kad tai galutinis sprendimas. Keturi pralaimėti finalai – tai ne man. Dabar jaučiuosi labai labai liūdnas, kad ir vėl taip nutiko. Aš dar ir baudinio neįmušiau...“, – su žurnalistais kalbėjo L.Messi.

Argentina su L.Messi dar yra pralaimėjusi ir 2007 metų „Copa America“ finalą, kai 0:3 nusileido Brazilijai. Tiesa, „Barcelona“ superžvaigždė tuomet dar nebuvo pagrindinis rinktinės futbolininkas.

Vienintelis L.Messi titulas su Argentinos rinktine – 2008 metų Pekino olimpinių žaidynių auksas.

Tiesa, argentiniečių vartininkas Sergio Romero žurnalistams patarė neskubėti: „Manau, kad jis taip kalbėjo tik pagautas nusivylimo. neįsivaizduoju rinktinės be Messi. Manau, kad jis dar pagalvos.“

Vis dėlto visiškai kitokios nuomonės yra puolėjas Sergio Aguero, kuris pranašavo dar ne vieno žaidėjo pasitraukimą.

„Yra dar keli žaidėjai, kurie planuoja pasitraukti iš rinktinės. Šios komandos persirengimo kambarys yra blogiausias, kokiame esu buvęs. Blogiau nei po pralaimėjimo pasaulio čempionate ar pernai“, – sakė S.Aguero.

Goal.com teigia, kad iš rinktinės gali pasitraukti tokie žaidėjai kaip Javieras Mascherano, Lucasas Biglia, Everas Banega, Ezequielis Lavezzi ir Angelis Di Maria.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai