Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liūdnas vakaras Brėmene: „Bayer“ sutalžė „Werder“

Pirmadienį Vokietijos „Bundesliga“ pirmenybėse sužaistas paskutinis 26-ojo turo susitikimas, kuriame žaidė Brėmeno „Werder“ ir Lėverkuzeno „Bayer“ klubai. Užtikrintą pergalę iškovojo svečiuose žaidęs „Bayer“ klubas – 4:1.
„Bayer“ triumfas
„Bayer“ triumfas / „Scanpix“ nuotr.

Pirmieji įvarčiai tuščiame Brėmeno stadione krito sužaidus pusvalandį, kai 28-ąją minutę Kai Havertzas išvedė svečius į priekį, bet jau po dviejų minučių pusiausvyrą atstatė Theodoras Gebre Selassie.

Vis dėlto likusius rungtynių įvarčius mušė tik „Bayer“.

K.Havertzas jau 33-ąją minutę pasiekė dublį, kai išvedė Lėverkuzeno komandą į priekį, o antrajame kėlinyje pergalę įtvirtino Mitchellas Weiseris (61 min.) ir Keremas Demirbay'us (78 min.).

Tai buvo 9-asis mačas stipriausioje Vokietijos lygoje po to, kai šeštadienį po dviejų mėnesių pertraukos buvo atnaujintas šalies čempionatas.

Kaip jau tapo įprasta, futbolininkai rungtynių metu turėjo vengti nereikalingo fizinio kontakto, o tribūnos buvo visiškai tuščios – į stadioną galėjo patekti tik labai ribotas skaičius žmonių: komandų personalas, televizijos darbuotojai, žurnalistai ir stadiono darbuotojai.

50 taškų surinkęs „Bayer“ bando persekioti lyderius ir žengia penktoje pozicijoje. „Werder“ turi 18 taškų ir yra priešpaskutinis 17-as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai