Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liverpool“ problemas aiškinęs J.Kloppas: „Normalu kelti klausimus“

„Liverpool“ komandos treneris Jurgenas Kloppas neigia kalbas apie Anglijos grando nuosmukį ir dėl prastų rezultatų kaltina traumas.

Prieš sezoną „Liverpool“ buvo prognozuojama kova dėl titulo su „Manchester City“, tačiau situacija dabar komplikavosi. „Raudonieji“ po 12 turų yra vos devintoje vietoje Anglijos čempionate.

Diogo Jota, Naby Keita, Luisas Diazas, Joelis Matipas yra iškritę dėl traumų, o Darwinas Nunezas kol kas negali užpildyti spragos, atsivėrusios po Sadio Mane išvykimo vasarą.

Sekmadienį „Liverpool“ 1:2 namuose nusileido„Leeds United“ ekipai, tai buvo pirmas šalies vicečempionų pralaimėjimas „Anfield“ stadione nuo 2021-ųjų kovo.

„Mes dirbame šį darbą viešai, o viską vertinsime sezono pabaigoje. Ar net jam pasibaigus, – sakė J.Kloppas. – Šiuo metu nėra 100 proc. teisinga kritikuoti komandą, nes kai kurių žaidėjų neturime. Tad mums trūksta kokybės. Kitu atveju mes imtumėmės permainų.

Ir nors tai nėra teisinga, viskas gerai. Normalu kelti klausimus. „Arsenal“ ir „Man City“ į tuos klausimus atsakinės vėliau. Esame čia ir esame vertinami, tokia realybė.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Virgilas van Dijkas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Virgilas van Dijkas

Vokiečio teigimu, greito situacijos taisymo tikėtis sunku.

„Pastovumas ir stabilumas yra mūsų problemos. – teigė treneris. – Turime pakilimų, turime ir daug skausmingų nuosmukių. Tai akivaizdu.“

„Liverpool“ pateko į Čempionų lygos atkrintamąsias, tačiau dar žais paskutines grupių etapo rungtynes namuose prieš „Napoli“ antradienį. Beje, ši Italijos komanda pirmauja vietiniame čempionate, kuriame dar nėra pralaimėjusi šio sezono metu.

„Nebijau, nesu išsigandęs. Tai rimtas iššūkis, tačiau aš tikrai gerbiu tai, ką jie daro. Dabar mūsų situacija yra kitokia nei varžovų. Kai turi tokią pergalių seriją, tau tereikia likti teisingame kelyje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas