Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liverpulio derbio baigtį nulėmė po VAR peržiūros skirtas baudinys

Anglijos futbolo čempionate šeštadienio kovos prasidėjo Liverpulio derbiu, kuriame „Liverpool“ savo aikštėje palaužė „Everton“ 2:0 (0:0).

Rungtynių šeimininkai nuo 37 min. aikštėje turėjo vienu žaidėju daugiau, nes dėl antrojo gauto įspėjimo iš aikštės buvo pašalintas Ashley Youngas.

Toks pranašumas leido „Liverpool“ visiškai kontroliuoti rungtynes, dominuoti pagal statistinius rodiklius, tačiau įvarčiu persvara ilgai nevirto.

Antrojo kėlinio viduryje per keletą minučių net du kartus VAR sprendė dėl baudinio skyrimo į „Everton“ vartus ir 73 min. vis dėlto užfiksavo svečių futbolininko Michaelo Keane'o žaidimą ranka.

Šia galimybe puikiai pasinaudojo ir savo komandą į priekį išvedė Mohamedas Salahas.

Rungtynių pabaigoje „Everton“ metėsi prie varžovų vartų ir pamėgino išplėšti lygiąsias. Jau per teisėjo kompensuotą laiką (97 min.) komanda už tai buvo nubausta – greitos atakos metu M.Salahas antrą kartą pasiuntė kamuolį į vartus ir padėjo tašką rungtynėse.

Pergalė leido „Liverpool“ bent trumpam pakilti į turnyro lentelės pirmąją vietą. Ši ekipa po 9 rungtynių turi 20 taškų. Tiek pat taškų turi ir vieneriomis rungtynėmis mažiau sužaidę Londono „Tottenham“ bei „Arsenal“.

7 taškus turintis „Everton“ lieka 16-as.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas