Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lucasas Leiva grįžta į „Liverpool“ rikiuotę

„Liverpool“ komandos saugas Lucasas Leiva grįžta po dar vienos traumos ir tikisi pasirodyti šeštadienio rungtynėse su „Southampton“.
Kol Lucasas Leiva smaginosi aikštėje, vagišiai tą patį darė jo namuose
Lucasas Leiva / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Priminsime, kad šį sezoną jis sužaidė vos 74 minutės futbolo oficialiose varžybose, bet dabar dar kartą sugrįžta – išsigydęs ilgalaikę kryžminių kelio raiščių traumą, bei atsigavęs po šviežios šlaunies traumos.

„Buvau iškritęs iš rikiuotės ilgam laikui, tad manau, jog mano forma eis į gerą, kai gausiu daugiau žaidybinio laiko, bet aš jau nesulaukiu šio savaitgalio. Tai bus dar vienas žingsnis į priekį ir nauja pradžia man.“, – kalbėjo jis oficialiai ekipos svetainei.

„Nuo tada kai patyriau pirmąją traumą, fanai man buvo labai svarbūs, taip pat kaip ir žaidėjai, kurie kiekvieną dieną palaikė mane. Dabar atėjo laikas tai atpirkti ir jiems padėti.“

„Kai Brendanas Rodgersas atvyko į komandą, aš tik pradėjau atsigauti nuo kelio traumos, taigi jis man suteikė daug pasitikėjimo, aiškiai pasakydamas planus susijusius su manimi. Aš žiūrėjau mačus iš tribūnų, bet dabar jaučiu, kad komandai reikia „imti“ taškus, ir noriu jai padėti“, – baigė brazilas.

Manoma, kad B.Rodgersas šį savaitgalį suteiks saugui galimybę pasirodyti aikštėje, tiesa, veikiausiai jis pradės rungtynes sedėdamas ant atsarginių suolo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas