Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 15 /09:47

„Ludogorec“ į Daniją išskrido be V.Dambrausko: treneris ryte pasijuto prastai

Geriausiam šiuo metu Lietuvos futbolo treneriui Valdui Dambrauskui debiuto UEFA Europos lygos turnyre teks palaukti. Iš Bulgarijos pranešama, kad Razgrado „Ludogorec“ į Daniją išvyko be savo stratego.

Ketvirtadienį Razgrado komanda žais Europos lygos rungtynes svečiuose su danų „Midtjylland“.

Visgi trečiadienio rytą V.Dambrauskas pasijuto kiek prasčiau ir spėjama, kad gali būti užsikrėtęs koronavirusu. Treneris buvo iš karto testuotas. Tad jeigu testo rezultatas bus neigiamas, neatmetama galimybė, kad jis galės prisijungti prie komandos šiek tiek vėliau.

Klubo vykdomasis direktorius Angelas Petričevas jau oro uoste Varnoje pranešė, kad komandai Danijoje veikiausiai vadovaus Stanislavas Genčevas, kuris yra V.Dambrausko asistentas.

„Pasitelkiant technologijas, Valdas vis tiek bus arti komandos. Darome prielaidą, kad tai nėra koronavirusas, nes treneris buvo skiepytas. Tačiau jei testas bus teigiamas, turėsime verstis be jo. Darysime viską, kad jis būtų arti komandos, nors ir internetu. Jis ir jo padėjėjai gerai supranta vienas kitą, tad turėtų su šiuo iššūkiu susidoroti. Stanislavas Genčevas taip pat turi vyriausiojo trenerio patirties“, – apie situaciją kalbėjo A.Petričevas.

Papildyta. Kiek vėliau net keli Bulgarijos žiniasklaidos šaltiniai patvirtino, kad trenerio COVID-19 testas buvo teigiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant