Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madrido „Atletico“ su treneriu Diego Simeone pratęsė sutartį iki 2017-ųjų

Puikiai šiame sezone rungtyniaujantis Madrido „Atletico“ klubas ketveriems metams pratęsė sutartį su ekipos vyriausiuoju treneriu iš Argentinos Diego Simeone.
Diego Simeone
Diego Simeone / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad trenerio paslaugomis domėjosi tokie klubai kaip Madrido „Real“, Milnao „Inter“ ir Londono „Chelsea“, kurių treneriai, anot gandų, po sezono gali palikti dabartinius klubus.

Šį sezoną „Atletico“ demonstruoja puikią formą Ispanijos „Primera“ lygoje, kur po 26 turų turi surinkę 57 taškus ir dviem lenkia trečioje vietoje esančią Madiro „Real“ ekipą.

Be to, „Atletico“ praėjusią savaitę Ispanijos taurės („Copa del Rey“) pusfinalyje įveikė „Sevilla“ ir gegužę su „Real“ kausis finale.

Sutartis su 42-iejų metų D.Simeone būtų pasibaigusi po šio sezono.

Argentinietis „Atletico“ ekipoje žaidė dukart – 1994-1997 ir 2003-2005 metais. 2005-2006 metais jis žaidė Santandero „Racing“ klube, o po sezono tapo jo vyriausiuoju treneriu. Vėliau treniravo „Estudiantes“, Buenos Airių „River Plate“, „San Lorenzo“, „Catania“ ir dar kartą „Racing“ klubus.

2011 m. gruodį D.Simeone „Atletico“ klube pakeitė Gregorio Manzano ir netrukus tapo sirgalių numylėtinių, nes puikiai sustygavo komandos žaidimą. Praėjusiame sezone „Atletico“ triumfavo UEFA Europos lygoje, o šio sezono pradžioje 4:1 sutriuškino „Chelsea“ ir laimėjo UEFA Supertaurę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento